Denis Lacho se společně se svými kamarády a spolufinalisty objevil na České Miss. Spolu s Janem Bendigem a Thomasem Puskailerem zazpívali píseň od Bryana Adamse All for one. Zatímco Thomas Puskailer odešel hned po svém vystoupení, mladí superstáři Denis Lacho a Jan Bendig si užívali večírku.

Děvčata se kolem nich jen točila a každou chvíli se s někým fotili, nebo dávali autogramy. Bendig se svěřil, že v pondělí budou společně s Monikou Bagárovou natáčet svůj duet. "Hrozně už se na to těším, mít duet s Monikou je skvělý."

Zato Denis Lacho si postěžoval, jak o něj na Slovensku není zájem. "Slovensko je mrtvý, není to jako v Česku, tady mám nabídky neustále, ale na Slovensku prostě nic, nevím čím to je, ale možná se do Prahy kvůli práci i přestěhuju, ale nejdřív musím dodělat školu," řekl Blesk.cz miláček dívek Denis.

Oba dva se však shodli na své favoritce, které po celou dobu drželi palce, no a nakonec to i vyhrála. "Jednoznačně jsme fandili dívce s číslem jedna Jitce Válkové, byla nám hned sympatická a navíc je hrozně krásná," řekli Denis s Honzou, který k hodnocení vítězky dodal své oblíbené slovo wow.

Fotogalerie
3 fotografie