„Měla jsem radost, že už je konečně klid, a v neděli se mi povedlo v koupelně blbě uklouznout a zlomila jsem si ruku,“ řekla Blesku smutně Dominika.

„Rodiče mě okamžitě odvezli na pohotovost a tam mi to zasádrovali. Druhý den jsem měla vysoké horečky a bylo mi hrozně zle, tak jsme jeli znovu k doktorovi a nasadili mi antibiotika,“ svěřila se Stará s tím, že po dvou dnech naštěstí bolest ustoupila. „Teď už chodím normálně do školy a i pracuji. Musím makat, abych vše stíhala,“ dodala finalistka, která plánuje vydat svou první desku v září.

Fotogalerie
3 fotografie

Oplzlé vzkazy

Před měsícem Dominiku obtěžoval neznámý muž. Vše začalo oplzlými a drsnými vzkazy na Dominičiných stránkách na Facebooku. Pokračovalo to zprávou do médií, že Stará ve škole propadá, což nebyla pravda. „Dodělávám teď ve škole ještě nějaké zkoušky, ale jinak mám samé jedničky. Všichni se mě však pořád ptají, jak je možné, že propadám,“ řekla smutně Stará.

Poslední kapkou byla fotka, na které měla být zpěvačka vedle nahého striptéra. „Vůbec jsem to nebyla já,“ řekla tenkrát Blesku naštvaně Dominika. Ta se rozhodla, že když nepřijdou další rány, bude se snažit nad celou situaci povznést a případ nepředá policii.