Pokračovalo to zprávou do médií, že Stará ve škole propadá. Poslední kapkou byla fotka, na které měla být zpěvačka vedle nahého striptéra. „Vůbec jsem to nebyla já,“ řekla Blesku naštvaně Dominika.

Sympatická finalistka už začíná být z celé situace zoufalá. „Kamarádi mi radili, ať se na to všechno vykašlu. Snažím se, ale není to tak lehké, když do článku k fotce, na které vůbec nejsem já, zatahují i moji rodinu,“ svěřila nešťastně Stará. Tu velmi mrzí, že kvůli její popularitě často volají lidé i matce.

„Hnusné příspěvky se začaly objevovat na Facebooku pod fotkami se Šmajdou. Asi si někdo opravdu myslí, že spolu chodíme, a závidí mi to. Opravdu to nechápu,“ rozvyprávěla se Dominika s tím, že neví, jestli je vše práce jen jednoho člověka, nebo má nepřátel víc. „Dodělávám teď ve škole ještě nějaké zkoušky, ale jinak mám samé jedničky. Všichni se mě však pořád ptají, jak je možné, že propadám,“ dodala smutně Stará. Ta se rozhodla, že když nepřijdou další rány, bude se snažit nad celou situaci povznést. V případě, že ano, nebude ale váhat a obrátí se na policii.

Dominika Stará
Autor: anc