Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Horolezec Bém: Pochlubil se Němcům

Bém zapózoval ve výstroji
Bém zapózoval ve výstroji  (Autor: Periscope Creative)
Autor: hof - 
28. ledna 2010
07:00

Jako horolezec je Pavel Bém zjevně populárnější než jako pražský primátor. Zatímco v Praze bojuje s kritiky kontroverzního projektu Opencard, v Německu ve výstroji zapózoval pro lifestylový magazín View.

Populární německý časopis nafotil Béma a další horolezce výpravy, se kterou pražský primátor podnikl cestu na Mount Everest. „Byl to fotoseriál na čtyři stránky a fotili jsme všechny členy výpravy,“ řekl Blesku jeden z redaktorů magazínu.

Na nejvyšší horu světa Bém vylezl v roce 2007. Letos si zase dopřál výlet na Antarktidu. Od výletu ho neodradilo ani to, že se Praha v té době potýkala se sněhovou kalamitou. Již dlouho se spekuluje, jak své nákladné expedice financuje. „Cesta na Everest mě stála 250 tisíc korun, což jsem schopen jednou za dva roky ušetřit,“ tvrdil po návratu z Himálaje.

Bém zapózoval ve výstroji Bém zapózoval ve výstroji | Periscope Creative

anka ( 28. ledna 2010 20:27 )

Jak muze mit politik sponzory? Jak muze mit politik tolik casu na tak casove narocny sport? Jednak podle me je tato pozice v cesku vysoce preplacena.....a jednak kdyz nekdo dela karieru, tak si musi odrici hodne se soukromeho zivota. Co dobreho udelal tento premier pro Prahu? Neni uz tim premierem nejak dlouho? Jaktoze nam noviny cpou neustale rozhovory s celebritami....a investigativni novinariny ja tak malo? Ja jen doufam, ze jednou u nas lidi prestanou vyhazovat penize za casopisy....a pak se konecne snad zvedne uroven....protoze bez ctenaru neni reklama, bez reklamy misto v redakci..

smrk ( 28. ledna 2010 09:49 )

Myslím pozitivně, vem si mejdlo - namydli se a hup do jeho riti pepíku .......

dostojevskij ( 28. ledna 2010 09:22 )

ale tento článek je úplně o něčem jiném!!!!!!!!!!! Jestli má pan Bém ambice horolezecké, proč se dral na post primátora. Tato funkce je velmi časově náročná!!!!!!!!!! Chceli ji dělat poctivě!!!!!!!!!! Praha je v haj......zlu. Není to jen OPENCARD, ale jsou zde i mnohem závažnější prohřešky!!!!!!!!! Klidně ať Bém horolezí, budeme mu držez pěsti, ale ať složí funkci, aby mohl primátor plně!!!!!!!!!!! .....využívat pracovní dobu.

evolucius ( 28. ledna 2010 08:55 )

Co dosáhl primátor města Prahy..?Pokud mne nezajímá horolezectví,a to mne věru nezajímá...občan Prahy...bez závisti,a zatím i nenávisti.

bosomfriend ( 28. ledna 2010 08:42 )

te zavisti na uspechy lidi v Cesku. Kdy z vas dasahl toho co Pavel Bem ? Umite jen kousat a urazet. Zamette si konecne pred vlastnim prahem ! Kolik let poztrebuji mnozi Cesi, aby se zmenili a zacali konecne myslet pozitivne. ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa