Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dalík a Benešová: Opět spolu v posteli!

Vila, kterou oficiálně vlastní firma Jaromíra Beneše
 (Autor: autor)
Autor: Eva Hofrichterová - 
5. prosince 2009
00:00

Rozchod lobbisty Marka Dalíka (34) a modelky Heleny Benešové (30) zřejmě byla jen hra. „Jejich románek pokračuje. Helena u něj spí a Dalík se přátelí s jejím otcem,“ řekla Blesku kamarádka Benešové.

Právě Jaromír Beneš přitom koupil vilu na pražských Hradčanech za 42 milionů, o kterou měl původně zájem i Dalík.

Pojí Benešovou s Dalíkem společný zájem o majetek? Spekuluje se totiž, že vilu ve skutečnosti vlastní Dalík, a to, že ji koupil otec Benešové, je jen zástěrka. „Vilu vlastní firma mého otce a Marek si nechává svůj byt na Hradčanech,“ tvrdí finalistka České Miss. O tom, že se s přítelem Mirka Topolánka dál stýká, mluvit nechtěla. „Náš vztah už nebudu komentovat,“ nepopřela ho ale.

Podle důvěryhodného zdroje z ODS spolu páreček dál udržuje milostný poměr a Dalík modelku bere i mezi své přátele. Známý lobbista se k tomu nevyjádřil.

Benešovou dal s Dalíkem dohromady právě zájem o vilu, kterou prodávala módní návrhářka Iška Fišárková. Jenže Benešové později začala vadit Dalíkova pověst nenapravitelného proutníka. „Nechtěla jsem být jen jedna z mnoha,“ řekla už dříve Benešová. Teď se zdá, že bez něho nedokáže být...

Co Dalík vlastní
● byt na Hradčanech za 8,5 milionu (od roku 2005)
● mezonet ve Špindlerově Mlýně za 8,3 milionu (od r. 2006)
● řadovou vilu v Brně, v níž žijí jeho rodiče (od r. 2005)
● chalupu v Jeseníkách (od r. 2004)
● terénní vůz Lexus
● sportovní vůz Porsche Boxter
● umělecká díla, další auta

 

mujboze ( 5. prosince 2009 10:17 )

Ano! Je tomu tak! Mičigenská universita na základě všech dostupných podkladů potvrdila! Je to Sado-Maso-Domina vztah Zároveň profesor O´Neil potvrzuje, že závislost na poměrně starší, dravé, dominantní partnerce - sice pracovně úspěšných ale v nitru duše citlivých mužů - se vyskytuje častěji, než si zkoumaní probanti v Mičigenských laboratořích namlouvají. Závislost na dominujícím sexu s dominující partnerkou je bezhlavá - a často pro devotního partnera tak bolestivě dehonustující - že se páry pro veřejnost jako-že na oko rozejdou, aby závislý partner netrpěl výsměchem. Profesor O´Neil ale ke konci posudku utěšuje - je li devotní partner známý relativně mladý a bohatý proutník, stačí trpělivě vyčkat, než domina zestárne. kolega Prof. O´Deal patolog sexualog

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa