Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Topolánek junior: Dalík mu půjčil missku!

Autor: Saša Šeflová, Eva Hofrichterová - 
30. prosince 2009
05:00

Syn expremiéra Topolánka Tomáš (17) přijel do Česka ze studií v USA na vánoční prázdniny a hned řádil doslova jako černá ruka.

Aby dostál své pověsti lovce modelek, půjčil si na mejdanu ve Špindlerově Mlýně od svého parťáka Marka Dalíka (34) missku Helenu Benešovou (30). Když se oba posilnili pár sklenkami alkoholu, rozjeli to spolu na parketu.

Dalík se jako vždy choval velkoryse. „Dobře se bav a dělej, že tu nejsem,“ oznámil hned na začátku večera Benešové. Vnadné krásky se proto ujal Topolánek junior. Že je modelka o třináct let starší, mu vrásky zjevně nedělalo.

Převýchova, na kterou ho rodiče poslali do USA, na něj evidentně nezabrala a o vánočních prázdninách v Česku to zase pěkně rozjíždí. Přestože není plnoletý, posilňoval se v průběhu večera alkoholem a s Benešovou pak předvedl žhavý taneček. „S Tomášem jsme to dělali schválně, věděli jsme, že nás fotí. Je to kamarád. Je mu sedmnáct, je to číslo, ale je to gentleman,“ komentovala jejich dovádění Benešová.

Tu zřejmě pěkně nadzvedlo, že se mezitím Dalík v přítmí baru muchloval s neznámou blondýnkou. „Dnes se líbá s tou a zítra s jinou. Hraje si a je mi to jedno. Pro mě už Dalík neexistuje,“ komentovala to včera rozladěná modelka. Topolánek junior, který dokonce v Krkonoších bydlí ve stejném penzionu jako Benešová, je podle ní super společník. A zřejmě se jí na mejdanu ve Špindlu hodil jako pomsta za Dalíkovy zálety. „Že je Marek holkař, už stejně ví každý, tak co s ním,“ řekla zhrzená Benešová, která s ním ještě nedávno kupovala luxusní vilu na pražských Hradčanech za 42 milionů korun.

gogo ( 31. prosince 2009 21:52 )

Já je znal také, ale tady se to raději nesmí říkat. Zde Vám to nikdo neuvěří. Pouze Vám dají nálepku estébák, káeščák a pod. Masa jest již zpracována k potřebě dnešních darebáků. Pardon - politiků ... Zejména takový chudák jako je singhaja a jemu podobní. Nic nevědí, nic neprožili, nic nemohou porovnávat, ale jen vědí, že vědí všechno ... Za starých časů se o těchto lidech říkalo, že snědli Šalamounovo ho.no ....

gogo ( 31. prosince 2009 21:46 )

Myslíte si že je tam ještě něco ke zničení ?

hihihi ( 31. prosince 2009 18:22 )

mladej Chachárek misce?To co ukázal jeho papínek z Taliánska celýmu světu?

drobek ( 30. prosince 2009 21:04 )

singhaja: je to stejná pakáž,domluvená.nahrabat je jediné co je zajímá,vystudovat za týden vš,taky to tak vypadá,úředníci tupě ovládají jeden program,každá změna je masakr.Násobilka problém,o pc nemluvě

drobek ( 30. prosince 2009 20:15 )

Néééé,jen pravda a láska.Taky prachy a pořádný píchání

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa