Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topolánek poslal syna na rok do USA NA PŘEVÝCHOVU!

Potom následoval něžný polibek
 (Autor: David Malík, Ladislav Křivan)
Autor: Eva Hofrichterová, Eva Tušková - 
14. listopadu 2009
05:00

Žádné večírky se spoustou alkoholu, žádné balení modelek, žádné pařby ve Špindlerově Mlýně s tatínkem... Syn expremiéra Mirka Topolánka (53) Tomáš (16) musí sekat latinu. Rodiče ho totiž poslali na rok na střední školu do USA!

Tam se musí podřídit velmi přísnému režimu, který škola nařizuje. Prý si to vynutila hlavně jeho matka Pavla (54).

Topolánek junior v poslední době proslul mejdany s misskami nebo tahy s tatínkovým kamarádem Markem Dalíkem (34). První ročník na gymnáziu sotva »prolezl«. „Sice žádný reparát nebyl, ale určitě to není super,“ komentoval své studijní výsledky Tomáš. Nejvíce ale podle informací Blesku jeho matku Pavlu nazvedlo, že se její syn plánoval nastěhovat k Dalíkovi do jeho luxusního bytu na pražských Hradčanech. Má totiž pocit, že Dalík Tomáše kazí. Proto na Mirka Topolánka tlačila, aby ho poslal na převýchovu do USA. Ten jí vyhověl už kvůli tomu, aby byla přístupnější jednání o rozvodu. Studia svého syna v pátek expremiér komentovat nechtěl, na otázky Blesku nereagoval.

„Tomáš studuje v Americe, je tam na rok na střední škole,“ potvrdila ale informace o jeho pobytu v USA vicemiss Zina Šťovíčková. Tu se Tomáš pokoušel sbalit při letošním finále soutěže Česká Miss. Za jeho studium se rodiče museli pěkně plácnout přes kapsu. „Za pobyt se platí okolo čtvrt milionu. Dalších čtvrt milionu jsem pak od rodičů dostala jako kapesné na rok,“ řekla Blesku Simona Bartošová, která v USA rok studovala. Podle ní je školní režim náročný a velmi nekompromisní. „Musíte podepsat prohlášení, že nebudete pít, kouřit, užívat žádné drogy. K alkoholu se tam stejně nemáte jako student střední školy jak dostat,“ tvrdí Bartošová. Takový režim je pro mladého Topolánka, který miluje mejdany, tím největším trestem.


Kolik stojí rok na střední škole v USA:

*Pobyt 250 tisíc Kč (podle agentury)

*Kapesné 250 tisíc Kč

*Letenka 20 tisíc Kč

Celkem 520 000 Kč

mim33 ( 14. listopadu 2009 22:50 )

Snadno, zlatokopek je fůra a Tupol junior bude mít peněz od papá dost.

jajas ( 14. listopadu 2009 22:34 )

PROBOHA, JAK MŮŽE TAKOVÁ "ZRŮDIČKA" NĚKOHO SBALIT? Ta Amerika je stejně na prd. Mladej se vrátí a udělá za rok práva v Plzni a je vymalováno!

vinnetouvi ( 14. listopadu 2009 22:32 )

Spíš do gulagu. Na Sibiř!

vinnetouvi ( 14. listopadu 2009 22:30 )

Krucinál, když tihle bolševici tak vyznávali CCCP - rodného bratra na věčné časy, proč si tam ty své pa.rchanty, kteří mají jejich svinský geny (chlast, promiskuitu,bigamii,vulgaritu, bezcitnost, překabáťování) teda to toho CCCP nepošlou? Co najednou lezou do pr...e kapitlaistům?!?

czgirl ( 14. listopadu 2009 21:04 )

Prosim vas, zavrete ho tam do nejakeho ustavu a neposilejte sem ty magory na "prevychovu"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa