Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bendo, vrať se na základku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, jos - 
8. listopadu 2009
12:28

Bendova práce nemá rozsah, jaký diplomka mít musí, a navíc je plná hrubek. Benda se dřív hájil tím, že méně textu v práci je vyvažováno vyjímečnou kvalitou. Odborníci si to však nemyslí.

V rozhovoru na serveru iDNES.cz děkan Fakulty informatiky Masarykovy univerzity Jiří Zlatuška říká: "Práce Marka Bendy stojí za pozornost nejen jako skutečně laciná cesta k titulu, ale i z hlediska toho, co je možné jako hotový text opakovaně obhájit."

V roce 2008 Benda vypracoval diplomovou práci, za kterou získal magisterský titul. V roce 2009 ji jen "zrecykloval" - s novým přebalem, bez jediné úpravy textu ji použil jako rigorózní, za niž dostal titul JUDr. na plzeňské univerzitě. Ve výsledku však přeci jen k úpravě textu došlo, protože Benda zvětšil velikost textu a přidal mezery, aby splnil požadovaný rozsah 100 stran.

Zajímavé je, že si vedoucí Bendovy práce Milan Kindl hrubek, kterých se to v textu jen hemží, nevšiml. Zato potvrdil Bendovi, že práce je obsahově opravdu vyjímečná...

loulou ( 9. listopadu 2009 23:19 )

no již od pohledu tento pán vypadá , že stěží dokončil základku natož VŠ

zdepa ( 9. listopadu 2009 23:12 )

On tam jezdil asi 3x za rok. Nejde tedy o 5 let studia, ale jen asi o 15 výletů, kde si přátelsky pokecali a jelo se domů se zkouškou. Přesně tak to tam chodilo. Že nic o právu neví, je každému řádně studujícímu právníkovi jasné. Ani tento podvod nebyl ODS na překážku při protlačení Bendy do čela jednoho z nejdůležitějších výborů PSP. Tato anarchie potřebuje blbce na řídících postech, aby bylo možné beze strachu rozkrádat, tunelovat, podvádět, korumpovat pod ochranou zparchantělých zákonů a právníků.

zdepa ( 9. listopadu 2009 23:04 )

Reakce hlupáka, který nemá žáné vzdělání a blábolí. Vystuduj a uvidíš, co všechno je třeba splnit v řádném termínu a rozsahu. Pokud ale budeš mít politickou protekci, zneužiješ to jako tento politický zmetek a zůstaneš blbcem, kterému to nebude nic platné. Benda nikdy nebude právníkem. Věděl to a zvolil cest podvodu. Že to prasklo je snad v pořádku, nebo ne? Už i tak jsme v zahraničí pro srandu králíkům. Působím tam jako expert 10 let a vždy jen na základě výběrových řízení. Takový test by Benda se svými znalostmi nepodstoupil.

zdepa ( 9. listopadu 2009 22:57 )

a je typickým produktem ODS, stejně jako Bém a množství dalších kádrových rezerv. Jde o jakési svazáky ODS, kteří musí trpělivě čekat až zhebnou ti staří, kteří zde napáchali nenapravitelné škody. Čekání si krátí zlodějnami, podvody, získáváním titulů všechno druhu v neobvyklých termínech, šikanováním občanů (viz náhubkový produkt Bendy). Zlatí komunisti!!! Nic z toho by se zde nemohlo stát. Bohužel od komunistů převzala ODS jen to nejhorší. Jednala pudově a zištně. Není třeba si namlouvat, že krást uměli jen komunisté. Ti už dnes nekradou, mají zdatné následníky v ODS.

zirafa ( 9. listopadu 2009 14:23 )

JUDr. Benda - od pohledu dement a křivák k tomu = smrtící kombinace!! Bič a pryč!!!

Zobrazit celou diskusi