Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brok má konečně novou rodinu!

Broka si v útulku vyzvedla Eva Šulcová (58)
Broka si v útulku vyzvedla Eva Šulcová (58)  (Autor: Foto Blesk – autorka)
Autor: Jana Ulrichová - 
15. října 2009
04:55

Konečně se dočkal! Kříženec jezevčíka Brok (7), kterému umřel pán a v útulku mu osm měsíců marně sháněli nového, už má konečně domov. V Psím domově v Řepnici na Litoměřicku si ho vyzvedli noví majitelé Eva Šulcová (58) a její přítel Jiří Rebl (55) z Bezna na Mladoboleslavsku. Najít mu je pomohl Blesk.

I když je Brok (7) v dobré kondici, novou rodinu dlouho nemohl najít. „Nabízeli jsme ho na internetu, i zájemcům, kteří do útulku přišli, nikomu ale do oka nepadl. Už to vypadalo, že u nás dožije. Poté, co Blesk zveřejnil jeho příběh, ale bylo najednou všechno jinak. Telefony zvonily už od rána,“ řekla majitelka útulku Miluše Maskulanisová.

Z mnoha zájemců, kteří byli ochotni poskytnout Brokovi nový domov, vybrali majitelé útulku Evu Šulcovou a jejího přítele Jiřího Rebla, kteří chtěli přijet pro Broka co nejdříve. Když si pak pohlédli do očí, bylo vše jasné. „Je krásný. Je ještě hezčí než v novinách,“ shodli se oba jeho noví majitelé. Jedinou starost měli, jak se Brok bude chovat ke kočkám. „Máme dvě, takže jsme se trochu obávali, aby je nehonil,“ řekla Šulcová. Ještě v útulku se ale přesvědčila, že Brok je velký pohodář, který si koček nevšímá.

„Když jsem si jeho příběh přečetla, bylo mi ho moc líto. Jsem ráda, že můžeme pomoct,“ řekla Šulcová. V novém domově na Broka čeká zahrádka a určitě i hodně lásky. „Věřím, že mu u nás bude dobře. Jsme oba v důchodu, takže budeme mít dost času se mu věnovat,“ dodala

raduz ( 15. října 2009 16:38 )

Za pejska moc děkuji, že jste se ho ujali. Moc jsem doufala,že se to podaří. Mám slzy v očích,jsem moc ráda. Trápí mě takové osudy. Ať se vám všem i s pejskem daří!! Ať spolu zažijete mnoho legrace a krásných dní. Hodným lidem nezbývá než poděkovat a popřát ze srdce vše nej !!!

Zobrazit celou diskusi