Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánka s Talmanovou vystěhovali z bytu!

Tak kam půjdeme, mámo?
Tak kam půjdeme, mámo?  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: rvs, INT - 
13. října 2009
13:53

Bývalý český premiér Mirek Topolánek s přítelkyní Lucií Talmanovou a synem Nicolasem se musí odstěhovat z bytu v Dušní ulici na Starém Městě v Praze!

Magistrát Talmanové neprodloužil desetiletou nájemní smlouvu, která jí končí letos v prosinci. Rodina se tak musí přestěhovat do dražšího komerčního pronájmu ve vedlejší ulici V Kolkovně.

"Mí soukmenovci z magistrátu neprodloužili Lucii Talmanové desetiletou nájemní smlouvu a my jsme byli nuceni hledat nový pronájem. Byt jsme našli přes agenturu, nájem je výrazně vyšší," sdělil Topolánek serveru Aktualně.cz.

Talmanová platila za byt 3+1 v samém centru Prahy po celou dobu 14 000 korun, což je vzhledem k lokalitě naprosto směšná částka. V nájemní smlouvě má Topolánkova přítelkyně dokonce výslovně uvedeno, že se nájem po dobu platnosti smlouvy nezvýší.

Talmanová i Topolánek byli za výši nájmu opakovaně kritizováni. Za obdobný byt ve stejném domě totiž jiní nájemníci platí magistrátu až 50 000 korun!

sakra ( 13. října 2009 17:58 )

...a ještě teď brečím nad osudem těch "chudáčků"!!!!!!

kolouch11 ( 13. října 2009 17:52 )

Hrůza a děs, člověku se chce zvracet, když čte, jak náš člověk, který nás zastupuje před světem, zvolili jsme si ho a nemá na platbu za byt. Je schopen i brečet, jinak bojuje jako lev i pěstí. Tím myslím normální platbu za byt, to co sám nadiktuje ostatním lidem platit. Nejlepší by bylo, kdyby mu jeho kamarádi zajistili nějakou haciendu v Italii. Chová se jako hulvát, jedná jako hulvát, kupují si s Talmanicí dva kusy talířku na kávu za 30.000,- Kč, na to vše peníze má a ještě se tím chlubí v bulváru. Musí mít velké máslo na hlavě, když se tak bojí své vlastní ženušky.

kajina ( 13. října 2009 17:45 )

Já brečím kudy chodím, stačí se podívat na zprávy a do svojí peněženky... To jsme to dopracovali...

eptisam ( 13. října 2009 17:21 )

eptisam ( 13. října 2009 17:19 )

jistě máte pravdu,kdo nekrade okrádá rodinu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa