Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílená žena jezdila na koni na Václaváku

Autor: jos - 
18. září 2009
15:32

VIDEO: Zaplněné Václavské náměstí v Praze šokovala žena (23) z Ostravy, která na koni vjela mezi lidi.

 

V ruce držela kříž a křičela: "ANTIKOMUNISMUS!". Strážníci museli zakročit. Hrozilo, že se kůň splaší a rozjede se do přihlížejících lidí. Dívku, která neragovala na jejich výzvy, z koně strhli. Tímto ještě neskončilo - žena byla agresivní - kousala a kopala do strážníků. Přivolaná záchranka ji musela připoutat k nosítkám.

Kůň byl předán do útulku v Tróji. Žena skončila  v psychiatrické léčebně. Blesk.cz případ sleduje a přinese další podrobnosti!

 

dreamss ( 18. září 2009 20:36 )

Kdo se plašil a kdo uskakoval? Čumilové v pohodě sedí na kamenném podstavci a kůň se chová jako beránek. Mám vzpomínku, jak se v Suchdole nad Odrou "vsadil" místní koňař, že vleze i s koněm (po schodech) do hospody "U Králů". Stalo se, grošák udělal v hospodě otočku, my měli zážitek - už nikdy mě to nepotkalo Psal se asi rok 1980 a na základě udání místního uvědomělého člena KSČ - Bohuše Z.....y nastalo za pár dnů vyšetřování.. Dodnes mě těší, že pana Valchaře, který s koněm v hospodě byl nezavřeli ani pokutu nedostal. Při výslechu na VB jsme uvedli (aniž bychom o sobě vzájemně věděli) - že jsme byli tak opilí, že si to nepamatujeme. Zdravím z dálky Suchdol a ptám se, máte stále takový sexappeal, pane Valchař?

ouha ( 18. září 2009 17:16 )

Včera za náboženské výkřiky odvezli jednu do Bohnic, za týden jich takhle budou spolu s papežem nábožensky šílet tisce a do cvokhausu je nepovezou. To je tedy spravedlnost.

rescator ( 18. září 2009 17:15 )

Dnes do blázince,taky obraz demokracie...

akrapaz ( 18. září 2009 16:44 )

Člověk už si nesmí na veřejnosti ani zabejkat! Ale že to trvalo policajtům, než se na ni vrhli! Možná si mysleli, že je to nějaký šot pro televizní pořad "Skrytá kamera".

justas ( 18. září 2009 16:35 )

Svoboda projevu, demokracie.

Zobrazit celou diskusi