Ačkoliv její dlouholeté manželství s Viktorem Preissem vypadá jako reklama na rodinnou idylku, ve skutečnosti se za lesklou fasádou skrývá řada velkých dramat.

„Viktor Preiss měl vždy velký úspěch u žen. Jana to moc dobře věděla, navenek to velkoryse přehlížela, ale samozřejmě že uvnitř ji to strašně ničilo. Nikdo netuší, kolik ji stálo sil, aby jejich manželství tak dlouho vydrželo,“ popisuje dramatické pozadí zdánlivě ideálního manželství kamarádka Jany Preissové.

Fotogalerie
2 fotografie

Tvrdě se na slavné herečce podepsaly i velké zdravotní problémy, které její manžel nedávno prodělal. Například když zkolaboval po hádce v divadle a několik dní musel být pod trvalou lékařskou péčí v nemocnici.

„Každodenní strach o Viktora, který navzdory zdravotním problémům odmítá v práci zpomalit, Janu také mocně drtí,“ dodává její přítelkyně.

A na jejím zjevu se jistě podepsal i syn Martin Preiss. „Jana měla strašně ráda jeho první manželku. Věřila, že s ní Martin vybuduje velkou šťastnou rodinu. Když pak Martin od své ženy utekl k milence (herečka Martina Válková – pozn. red.), byla to pro Janičku taky dost velká rána,“ prozrazuje další z důvodů současné smutné situace náš zdroj.

„Tohle všechno dohromady prostě skončilo tím, co je dnes. Tedy že Janu vlastně vůbec netěší život, nemá důvod, proč hledat chuť žít (čtěte ZDE). Uzavřela se před světem, nechce žádnou pomoc a jen se pomalu zevnitř ničí,“ říká hereččina kolegyně a kamarádka.

Sama Preissová tato slova více méně potvrzuje. „Nechci se na sebe dívat do zrcadla. Podle mne už nikoho nezajímám. A já nemám ambice to měnit. Nejsem prostě ctižádostivá,“ přiznala před časem Preissová. Jenže takhle by herečky její kategorie rozhodně končit neměly! Jano, čtenáři Blesk.cz tě prosí: Bojuj!