Ordinace v růžové zahradě: Musela by se odehrát televizní revoluce, aby novácký seriál z lékařského prostředí přišel o pozici nejsledovanějšího pořadu. Zvláště, když ke starým hvězdám přiřadili tvůrci hned dvě další velké herecké hvězdy. Vedle Dany Morávkové, která se objevila už v několika dílech minulé řady, na scénu vstupuje nová lékařka v podání Terezy Kostkové. Otázkou ovšem zůstává, jak se diváci Ordinace vyrovnají s tím, že z děje by postupně měla zmizet jak postava, kterou hraje Bára Munzarová, tak doktor Hruška v podání Jiřího Langmajera.

Vysílá se: Každé úterý a čtvrtek

Fotogalerie
12 fotografií

VKV: Legendární seriál televize Prima, který před lety zaujal pod názvem Rodinná pouta, odstartoval svou poslední sezonu. V ní se seriál musí obejít bez své největší hvězdy Dany Morávkové, která z role mrchy Andrey přesídlila do ředitelského křesla nemocnice v Kamenici v konkurenčním seriálu Ordinace v růžové zahradě. Novou star VKV by ale měla být Nela Boudová, která se ujala hlavní role. Mnoho diváků si ale zcela jistě nenechá ujít, jak po tolika letech rodinná sága vlastně skončí.

Největší přestupy a nové tváře
Dana Morávková (z VKV do Ordinace)

Tereza Kostková (z Pojišťovny do Ordinace)

Nela Boudová (nová ve VKV)

Zuzana Norisová (z Letiště do Přešlapy)

David Matásek (z Letiště do Přešlapy)

Veronika Žilková (z Ošklivka Katka do Vyprávěj)

Roman Vojtek (nově ve Vyprávěj)

Vysílá se: Každé úterý a čtvrtek

Na co se můžete těšit

Vyprávěj: Česká televize dlouho nenatočila tak ambiciózní projekt, jakým je seriál Vyprávěj. Ten by měl popisovat osudy tří generací jedné rodiny od šedesátých let až po současnost. V hlavních rolích se objeví vítěz taneční soutěže Star Dance, herec a muzikant Roman Vojtek. Sekundovat mu bude krásná slovenská modelka a herečka Andrea Kerestešová. Vedle nich se můžeme těšit na Veroniku Freimanovou, Svatopluka Skopala, Ninu Divíškovou nebo třeba Veroniku Žilkovou.

Největší platy
Jiří Langmajer – 15 tisíc za natáčecí den

Dana Morávková – 14 tisíc za natáčecí den

Tereza Kostková – 14 tisíc za natáčecí den

Veronika Žilková – 13 tisíc za natáčecí den

Petr Rychlý – 12 tisíc za natáčecí den

Jan Šťastný – 12 tisíc za natáčecí den

Nela Boudová – 11 tisíc za natáčecí den

David Matásek – 11 tisíc za natáčecí den

Vysílá se: Každé pondělí

Přešlapy: Prima se rozhodla zamíchat kartami na televizním poli seriálem, který popisuje životní osudy několika párů třicátníků, nazvaným Přešlapy. Do hlavních rolí obsadila řadu hvězd, které známe z jiných seriálů. David Matásek, Zuzana Norisová, Filip Blažek, Jitka Schneiderová nebo třeba David Novotný mají Primě přinést publikum, které se na ni zatím příliš nedívá. Podaří se jí to?

Vysílá se: Není zatím jasné

Odsouzené: Do ženské věznice přichází nová odsouzená Eva (Zuzana Mauréry). Jejíma očima prožíváme děj celého seriálu, poznáváme postavy, vztahy mezi vězenkyněmi, vedením věznice, bachařkami a dalšími zaměstnanci věznice. Eva je odsouzená za dopravní nehodu, způsobenou v opilosti. Málem při ní zahynul i její dvanáctiletý syn Filip. Manžel Roman se od ní odvrátil, jen její rodiče stojí při ní a snaží se obnovit proces. Roman nedovolí, aby Eva měla jakékoliv informace o zdravotním stavu syna. Jejich společnou firmu chce převést zcela na sebe. Co se vlastně odehrálo před tou nešťastnou dopravní nehodou? Eva se musí naučit žít a přežít v úplně jiném světě, než ve kterém dosud žila...

Vysílá se: Pondělí 31.8, 20:00 h