Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na taneční párty se strhla rvačka se střelbou

ilustračné foto
ilustračné foto  (Autor: Archív)
Autor: ČTK, pes - 
23. srpna 2009
09:59

Jednu oběť si vyžádala masová rvačka se střelbou, která se v noci na dnešek strhla na obrovské taneční párty u nizozemského Hoeku van Holland. Dalších sedm osob bylo podle agentury DPA na akci Sunset Grooves, jíž se zúčastnily tisíce lidí, zraněno.

Zda osmnáctiletý muž zahynul na střelná či jiná zranění, není prý zatím jasné.

Policie na velké plážové taneční party zasáhla poté, co se z ní začaly ozývat výstřely. Podle svědků vystřelili také ¨policisté. Vypálili prý několik varovných ran poté, co je dav začal ohrožovat. Jednoho z návštěvníků postřelili, když je napadl. Mužův stav je stabilizovaný a podle policejního mluvčího není zasažený v ohrožení života. Mnozí účastníci párty byli zadrženi.

Akce s prominentními dýdžeji byla po prvních výstřelech okamžitě přerušena. Lidé začali v panice odjíždět. V přilehlých ulicích se vytvořily zácpy. Dálnici do Rotterdamu policie dočasně uzavřela.

inteligentquote ( 23. srpna 2009 13:19 )

Dobrý den, momentálně probíhá soutěž o nejchytřejší zemi v Evropě a zúčastnit se může úplně každý! Jak se zúčastnit? Přejděte na tuto adresu: http://cz.iq-test.eu/#9402 a zde už naleznete samotný test. Po vyplnění všech otázek budete znát své IQ a to se započítá i do soutěže! Víte, že zjistit své IQ je otázka několika minut a znalost vlastního IQ může být důležitá pro celý život? Hodně štěstí a správných odpovědí!

Zobrazit celou diskusi