Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vladimír Mečiar: Prodělává na své luxusní vile!

Vladimír Mečiar
Vladimír Mečiar  (Autor: ČTK)
Autor: INT, val - 
23. července 2009
20:00

Dlouhé roky se spekulovalo, kde vzal předseda HZDS Vladimír Mečiar (66) balík peněz na přepychovou vilu Elektru v trenčínských Teplicích. To už se ví, ale že je totálně ztrátová je novinkou. Proč ji ale neprodá?

Vladimír Mečiar už podle serveru pluska.sk myslí na důchod, který by chtěl strávit na chalupě V Dolní Porubě a nikoliv v luxusním sídle Elektra. Co zatím vězí?

Mečiar rezolutně popírá, že by vlastnil vilu, aby mu vydělávala! "Vila není zisková, ale výrazně ztrátová."

Proč tedy vilu už dávno neprodal?

Má tam ubytované příbuzné, kteří tam tráví společný čas. "Je tam 16 lidí, vesměs nejbližší rodinní příbuzní. Všichni se tam sejdeme abychom mohli trávit čas dohromady," říká bývalý nejmocnější muž Slovenska.

Když je "plný dům", tak si Mečiar raději volá ochranku, aby střežila bezpečnost jeho rodiny.

Osobně je zastáncem názoru, že rodina by měla být velká, ale sám už na další přírůstek nemyslí, cítí se na to už příliš starý. Má sedm vnoučat a stále své děti popichuje, aby zapracovaly ještě na dalších. "Vypadá to nadějně, v jednom případě asi budeme úspěšní," s radostí řekl Mečiar.

Proč vlastní revolver?

"Jsem legální držitel dvou zbraní, kupoval jsem je, když jsem byl ještě ve vládě." Prožil si několik nepřijemných chvil, když po něm i někdo střílel a naštěstí ho minul. Dvakrát mu našli výbušninu před dvěřmi, ale nakonec to vše mělo dobrý konec.

A jak je to se ženami?

Tvrdí, že když byl ve vládě, tak se před nimi musel schovávat. "Měl jsem problém se jich zbavit. Jedna ctitelka spávala šest let pod mým oknem, museli jsme to řešit," pochlubil se serveru pluska.sk Mečiar.

delavar ( 23. července 2009 20:35 )

Vladímír Mečiar príde do ordinácie k lekárovi a roztraseným hlasom mu hovorí:Pán doktor,zomieram!!!!!! Tíško,sústredte sa!! hovorí primár.......

valdis ( 23. července 2009 16:10 )

To je ale riadný ko... a zlod..

drobek ( 23. července 2009 13:41 )

Tomuhle vykukovi bych nevěřil ani to,že je červenec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa