Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

V Jinonicích našli mrtvou dívku: Sebevražda?

Na místě tragédie zasahují policisté
Na místě tragédie zasahují policisté  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: brum, jos, David Malík - 
10. července 2009
11:20

AKTUALIZOVÁNO: Policie vyšetřuje smrt mladé ženy. V pátek ráno byla nalezena v Praze Jinonicích. Podle policejního mluvčího Tomáše Hulana by jí za měsíc bylo 18 let. Vše nasvědčuje tomu, že dívka spáchala sebevraždu.

Dívka byla pohřešovaná od čtvrtka. Dnes ji našli u Jinonic pod sloupem elektrického vedení. Vše nasvědčuje tomu, že na sloup vylezla a skočila. Na místě ji identifikovala její matka.

"Soudní znalec vyloučil cizí zavinění," řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan, podle kterého se na místě našel také dopis na rozloučenou. Případ stále vyšetřují policisté.

Skočila ze sloupu a zabila se? Vypadá to tak! Skočila ze sloupu a zabila se? Vypadá to tak! | Foto Blesk - David Malík

dedamrazik ( 10. července 2009 19:24 )

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/118691/mrtvy-nemec-lezel-v-prokopskem-udoli-sebevrazda.html Dnes najdou kousek od Velká Ohrady v Jinonicích mladou holku, která měla údajně spáchat sebevraždu skokem ze sloupu vysokého napětí (sídliště je skoro vedle, mohla skočit třeba ze 7 patra) a ten samý den najdou pár metrů odtud v Prokopáku mladého Němce, který údajně spáchal sebevraždu snad skokem ze skály ?? Na náhody teda nevěřím !!

sadjida ( 10. července 2009 16:00 )

A co tim chtel ten basnik jako povedet ? Jsem z toho cela omamena.Hezky jazyk ten cesky cestina.

hani ( 10. července 2009 15:16 )

jsou vrazda z pomoci psychotropne latek! To je velka hruza. Proc policie nikdy tak ne divat se? I ne hleda takove latky? Toho nikdo ne dovoli! To je zbran na legalni zabijeni. Ktere nikdo ne smi vysetrit! Zabijaky dobre to vi!

Zobrazit celou diskusi