Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Klausův poradce tvrdí: Usáma nikdy neexistoval!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: pet - 
10. června 2009
15:58

"Boj proti kouření je bojem proti svobodě!" nebo "Nastává spíše doba globálního ochlazování". Autorem těchto svérázných názorů je Petr Hájek, poradce prezidenta Václava Klause!

Teď vydal knížku, kde téměř každého obvinil, že je marxista a navrch přidal svůj výklad 11. září. Zde jsou některé názory, o které se Hájek se čtenáři rozhodl podělit:

Havel: radikální neomarxista!
Je příznačné, že původně pacifistický levicový intelektuál Havel se na vrcholu politické pyramidy kafkovsky metamorfoval v radikálního neomarxistu.

Všichni novináři jsou bolševici
Normální novináři jsou v principu různé odrůdy levičáků, obvykle bolševického smýšlení.

George W. Bush: marxista!
Žádný takový titulek se nikde neobjevil. Nejen proto, že by pro média nebyl přitažlivý, ale někdo by ho mohl pokládat za relativně pravdivý. Protože známá skutečnost, že významní lidé se silným vlivem na špičky republikánské strany mají bolševickou a trockistickou minulost.

11. září se nestalo
Jedenácté září v New York City se tak, jak nám bylo předvedeno, zdůvodněno a zafixováno, nikdy nestalo.Nemohlo se stát. Obraz, který politická reprezentace USA pro vlastní i světovou veřejnost vytvořila, byla v každém případě manipulace, přinejmenším mediální.

Usáma neexistuje
Osobně se kloním k názoru, že Usáma (v podobě, v jaké ho celý svět zná z jeho komických televizních"projevů") nikdy neexistoval.

Obama: socialista a černoch

Je tady nová zářící hvězda informačního showbyznysu, prezident Barack Obama. Socialista a černoch – dva v jednom! No nekupte to!

Obama a sjezd Komunistické strany Sovětského svazu
Politická dráha Baracka Obamy započala, když se jej ujala ultralevicová senátorka Alice Palmerová. Ta se ještě v roce 1986 nadšeně zúčastnila 27. sjezdu Komunistické strany Sovětského svazu.

andrae ( 12. června 2009 18:49 )

OMG - tak jinak - jak muze byt dira po narazu mensi, nez to co ji prorazilo? Ono bude lepsi, kdyz se na ten dokument podivas. Nestaci jen verit tomu, co rekne jedna strana, i kdyz to omyla furt dokola. Nebo pro Tebe opravdu plati, ze ten kdo je hlasitejsi a ma vic penez ma automaticky pravdu?

lo2f ( 11. června 2009 07:40 )

Pentagonem letadlo neproletělo. Jenom narazilo. Uveď další příklad ...

andrae ( 11. června 2009 03:47 )

Dokumenty tocene M.Moorem beru znacne s nadhledem. Avsak francouzsky dokument o 9/11 se zaobira POUZE fakty. Jen vedecka mereni, nezabyvaji se tim, kdo ma 9/11 na svedomi. Nic netvrdi, nechava na divakovi, aby se sam rozhodl. Doporucuju stanout a podivat se ne nej. Mozna zacnes pak mluvit jinak. (stahnout proto, ze se nikdy nedostal do kin) Jeden priklad za vsechny - jak muze dira po pruletu letadlem byt mnohem mensi, nez letadlo samo? (v pentagonu)

calgary ( 11. června 2009 03:22 )

To jsou veci.... pane Hajku Vy musite byt velmi vzdelany idiot, 9/11 se nestal tak jak se stal, ti Arabi v letadlech co nabourali do WTC tedy podle Vas byli placeni asi CIA, hmmmm... lidi tomu snad veri? A jen tak pro zajimavost, Michael Moore in Fahrenheit 9/11 se velmi kriticky zabyval schopnostmi G.W. Bushe coby president, co bylo pravym duvodem valky v Iraku, ale nemel zadne konkretni podklady pro to co rekl. V podstate to byl utok na Bushovu administrativu. Ja jsem sice Bushe taky nemel nikdy rad, ale nenecham se od nikoho pumpovat hovadinama o tom ze vsechno bylo jinak, jak rika pan Moore. Asi zalezi na tom cemu kdo veri a na jake strane je. Jak jsem rek, pane HAjek vy jste idiot

lo2f ( 11. června 2009 01:33 )

těm Američanům příležitostně sdělil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa