Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Gayové jsou devianti, přestřelil prezidentův kancléř Hájek

Petr Hájek je proslulý svými kontroverzními názory
Petr Hájek je proslulý svými kontroverzními názory  (Autor: ČTK)
4. srpna 2011
18:13

Vicekancléř prezidenta Petr Hájek zase perlí. Tentokrát si vzal na paškál gaye a také primátora Prahy Bohuslava Svobodu a předsedu pražské ODS Borise Šťastného. Gaye prohlásil za devianty a špičky pražské ODS označil za kryptosocialisty.

Hájkovi vadí, že primátor převzal záštitu nad festivalem homosexuálů Prague Pride 2011. Do Šťastného se potom pustil po té, co poslanec vyjádřil Svobodovi v této věci podporu. Podle Hájka jsou oba politici skrytými levičáky a měli by z ODS vystoupit.

"Vždyť kdo upírá deviantním spoluobčanům právo veřejně demonstrovat za prosazení hodnotového světa, v němž již řadu let je jediným 'ohroženým druhem' typicky běloch, heterosexuál a křesťan, v němž občanské ctnosti jako vlastenectví jsou denně vystaveny plivancům na mediálním pranýři? Šokující však je, když se tohoto pokřiveného hodnotového světa zastává a dokonce ho svou autoritou 'zaštiťuje' údajně pravicový primátor či poslanec," uvedl Hájek pro Parlamentní listy.

Hájek je svými kontroverzními názory známý. Útoky 11. září v New Yorku se podle něho nikdy nestaly tak, jak je oficiálně tvrzeno, odmítl tvrzení o škodlivosti kouření nebo Darwinovu evoluční teorii, protože on prý z opice nepochází. Od prezidenta se mu vždy dostalo spíše zastání. Od jeho výroku o tom, že Usáma bin Ládin je fiktivní postava, se však Klaus distancoval.

ptolemaios ( 11. srpna 2011 23:30 )

Naopak , proč mu berete názor na to , že gejové jsou odchylní! To je přece fakt- kdyby ne tak založí rodinu, mají děti atd. Navíc -BOHUŽEL - jak je všeobecně známo roznesli po světě AIDS. A zo to je má Hájek chválit. Jestliže máte jiný názor ,sem s ním!

husqarnowicz ( 6. srpna 2011 07:01 )

nech se vojet do análu, řiťopichu, uleví se ti.

dzery1 ( 5. srpna 2011 17:52 )

Dej si facku chudáčku.

rudyptak48 ( 5. srpna 2011 09:09 )

surfer... namaž si rektální otvor primavazelínou a nech v něm serfovat svého kamaráda. To je tvá osobní demokracie. Tak si ji hezky uži!

charles009 ( 4. srpna 2011 22:43 )

Hajek je vošoust imbecilni,ale v tomhle ma pravdu)A idiot Zeman to zase natřel muslimum)Ja snad začnu menit nazor na ty dva blby....A nejhorší je politicky korektni americke žvaněni....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa