Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánek junior: Balil vdanou Brodskou!

Autor: Michaela Remešová - 
25. května 2009
05:00

Topolánek junior stále dokazuje, že jablko skutečně nepadá daleko od stromu. Expremiér Mirek Topolánek (52) tak dlouho vštěpoval synu Tomášovi (16), že pořádného chlapa dělá tanec, ženy a víno, že se teď nestačí divit.

Jeho Tomáš bez skrupulí začal balit manželku expremiérova kamaráda – Terezu Brodskou (41).



Hereččin muž, fotograf Herbert Slavík, zůstává ale v klidu. „Tomáš je sice u nás pečený vařený, ale vážně mě nebalí. To tak jenom vypadá. Jen se ke mně chová moc hezky a zdvořile. Vlastně ho do jisté míry vychovávám. Je to roztomilý kluk a divím se, že mě ještě snese. Dávám mu pěkné kapky,“ svěřila Blesku Tereza Brodská.

Výcvik, jak na holky, od svého otce Tomáš dostal koncem minulého roku ve Špindlu. Tam na mejdanu zaučoval Topolánek syna do radostí života: „Co se naučíš v mládí, ve stáří jako když najdeš.“ Oba tančili, popíjeli a kolem Topolánka ml. se holky začaly jen hemžit. Jenže Tomáš zašel ještě dál.

Začal koukat po holkách zadaných. Na finále České Miss dokonce sváděl vicemiss Zinu Šťovíčkovou. To se ovšem nelíbilo jejímu partnerovi a playboy Topolánek junior málem dostal přes ústa. „Taky jsem mu za ty missky pěkně vyčinila. Vysvětluju mu, že zadané musí být pro něho tabu,“ svěřuje Brodská. „A kdyby náhodou balil mne? Tak to jedině polichotí! Vždyť bych mu mohla dělat mámu!“

Video se připravuje ...
Další videa