Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Topolánkova šílená jízda: V obci jel 160!

Autor: Tomáš Belica - 
11. května 2009
11:05

Český expremiér Mirek Topolánek opět potvrdil svou pověst drsňáka, který nebere na nikoho ohledy! Hned poté, co ho v pátek prezident zbavil funkce, vyrazil autem šílenou rychlostí z Prahy. Fotografové Blesku Topolánka nachytali, jak jede po městě neuvěřitelných 160 km v hodině!

Mirku Topolánkovi (52) přitom vůbec nevadilo, že ve svém volvu veze i syna Nicolase (22 měs.) a partnerku Lucii Talmanovou (41)!

„To, že jede na červenou a po Praze i 160 km v hodině, ho netrápilo,“ potvrdil jeden z fotografů Blesku, kteří Topolánka stíhali. David Malík, Zbyněk Pecák a Ladislav Křivan se stali očitými svědky neuvěřitelně riskantní jízdy expremiéra Mirka Topolánka. I ochranka, která se držela za Topolánkem, měla co dělat, aby ho uhlídala.

Šílenou jízdu začal expremiér už v Praze. Fotografové Blesku, kteří mu byli v patách jen chvilku, protože dál ho stíhat nešlo, říkají: „Vystartoval jako blázen už od svého domu v Dušní. Na nábřeží jel na oranžovou a ochranka za ním už na červenou a bez majáčku!“

Agresivní jízda Prahou pokračovala magistrálou, kde Topolánek s ochrankou přejížděl z pruhu do pruhu. Ve stejném trendu pokračoval i na dálnici D1. „Jestli někde sundal nohu z plynu, tak před Mirošovicemi, když podle mého odhadu zpomalil ze 160 kilometrů v hodině na 120,“ řekl fotograf z druhého vozu. Na dálnici směr Rakousko pak expremiér zmizel.

Topolánek je svou zběsilou jízdou pověstný. Rychlostní rekord už jednou trhl, když trasu z Prahy na Brno ujel do 80 minut. Tehdy se Topolánek obhajoval: „Je to v kompetenci ochranné služby. Nepoužil jsem vrtulník, i když jsem mohl.“

Kam expremiér s rodinou tak pospíchal? Zřejmě si užít víkend v zahraničí co nejvíce. V neděli ve večerních hodinách se totiž Mirek Topolánek, Lucie Talmanová a malý Nicolas vrátili zpátky do Prahy.

Expremiér může podobně riskovat ještě další tři měsíce. Právě po takovou dobu má totiž ještě nárok na služební vůz s ochrankou. A ta je nad Topolánkovými excesy zcela bezradná.

babca ( 11. května 2009 20:10 )

Pro Rejnok!U rejnok snad chybi aspon polovicni inteligence, nez ma bezny clovek, ktery vysel 8 trid zakladni skoly. Prece musi u prispevku poznat, ze to nepise Cech, ale nejaky cizinec a snazi se o cesky jazyk a rekla bych, ze dobre. Rejnok zrejme nevytahl paty z toho stojateho, ceskeho rybnicku

siroky11 ( 11. května 2009 16:43 )

zakládá na pravdě, tak bych tomu dobytkovi sebral řidičák, ani by nemrkl. On ať se klidně někde zabije, žádná škoda, ale vezl prý děcko. Na nás vymýšlí samé represivní zákony a nařízení a sám se chová jako hovado. Lepší název pro takového dobytka nemám! Takový vůbec na silnici nepatří!!!

siroky11 ( 11. května 2009 16:37 )

Tak to se vážená paní asi nestane. Je to korupce nejvyššího kalibru. Žádný policajt si netroufne vůči němu vystoupit, jsou z něho všichni vysraní, to takhle kdyby chytli Vás. Panečku to by byli machři uvědomělí!

5mira7 ( 11. května 2009 16:27 )

Se divím,že to vůbec čtete,když to jsou jen bludy,ať od novinářů,tak v diskuzi.A s těmi dutohlavci bych šetřil,pokud se nedíváte do zrcadla.Ostatní můžou mít jiný názor než vy pomazaní modrým lejnem,a nemusí proto být scestný.Jen tady publiku dokazujete,že jste v této smečce stejní hulváti.Nárok na stejný názor jsme si užili před 20 léty

khubicek ( 11. května 2009 14:17 )

no tak proste spechal co na tom, ze my "obycejni" takhle spechat nemuzem... jako by se v tomhle posranym state melo neco zmenit.. uz nejsem ani naivni, abych cekal, ze z toho bude mit nejaky popotahovani... dyt je to prase u koryta.. jsou stejny jako komunisti.. proste jim zachutnala moc a penize a jen tak se nedaji sesadit nebo nejak vytlacit.. to ze mu padla vlada pro nej neznamena vubec nic... ma az nadosmrti vystarano.. je to verbes..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa