Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Olga Zubová si vyřizuje účty s Kateřinou Jacques

dsz
 (Autor: dsz)
Autor: kb - 
13. května 2009
05:39

Pomsta Kateřině Jacques, která si utrhla ostudu s biomasou. I tak by se dala nazvat volební kampaň Olgy Zubové a její Demokratické strany zelených. Na samolepky si totiž dala vytisknout heslo »My víme, co je biomasa«, což Jacques ke své ostudě v televizním pořadu nebyla schopna dát dohromady.

Také další heslo »Kaťuško, silou ne« je namířeno proti šéfovi zelených Martinu Bursíkovi a jeho milence Kateřině Jacques. Ten totiž v omylem odeslaném e-mailu sliboval vypořádání se se stranickou opozicí právě silou.

dsz dsz | dsz

Volební kampaň »nových zelených« za zhruba 5 milionů zafinancoval Jaromír Soukup, který se dřív podílel na politickém vzestupu Bursíka.

gogo ( 13. května 2009 22:12 )

Ta defenestrace není tak špatný nápad... Již vidím mladého Bendu jak se drží parapetu a slibuje hory - doly .... A i ty ostatní "hrdiny" co dostali tento stát do hnoje ... Jenže pak by byla nová Bílá hora. Ale tu vlastně tou divokou priovatizací již máme tady ... Takže jen ta defenestrace se prošvihla ...

ondatra ( 13. května 2009 10:12 )

Já bych dala jen jedno funkční období a pak pauza aspoň na čtyři roky.

dynamik ( 13. května 2009 09:15 )

Tito dva zlatokopové by udělali první a poslední pro to aby se hřáli v parlamentu nebo někde jinde. Kdyby vyhrála KSČM polezou jim do zadku taky jako lidovci jednou s ODS a podruhé s CSSD. Myslím že by se zase po několika staletích měla provést defenestrace a všechny vyházet ať je to kdo chce. Nové volby by k tomu byly ideální. Někteří z poslanců např. Benda ani neví co je to práce celý mladý život prožil jako poslanec. Dal bych maximálně dvě funkční období a šup utíkej makat abys věděl jaké to je poslanče. A další kandidaturu bch povolil po 10 letech.

siroky11 ( 13. května 2009 08:33 )

Přesně tak, ať táhnou na hnojiště dějin ti zelení korytáři.Bursíkovi se vůbec nejedná o nějaké životní prostředí, to nám už několikrát dokázal že je to "vlezdo***ka" Topolovi a ta Jau Jau? Ta by potřebovala ještě několikrát pendrekem, snad by jí to prospělo. Bojuje v parlamentu za stranu zelených a N E V Í , co je biomasa? Co to tam máme za odborníky? Je to hnůj!

gogo ( 13. května 2009 06:34 )

Protože to, co dosud předvedli, svědčí o tom, že nějaké životní prostředí je to poslední, co tyto bezohledné korytáře zajímá. V čele s Bursíkem a jeho "europoslankyní" Jacques ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa