Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

4 České miss měří jako 5543 Blesk magazínů

Autor: Veronika Pukačová - 
9. května 2009
05:00

Druhého výherce soutěže Bleskové miliony uvítá Blesk už brzy v pražské redakci. Tentokrát jen jediná žena totiž dokázala téměř přesně tipnout, kolik výtisků Blesk magazínu je potřeba, aby měřily stejně jako čtyři České miss.

Vítězka byla se svým číslem nejblíže tomu pravému, a proto odjede v novém autě! Blesk postavil ke zdi letošní Českou miss Ivetu Lutovskou (25), první vicemiss Terezu Budkovou (18), druhou vicemiss Zinu Šťovíčkovou (18) i loňskou vítězku Elišku Bučkovou (19) a vyskládal vedle nich do komínů Blesk magazíny.



A výsledek? Krásky bez podpatků měří dohromady 708 centimetrů, tedy stejně jako 5543 výtisků! A jen o jeden výtisk více tipovala čtenářka, která si už brzy přijde do redakce Blesku pro nový vůz! Takže zatímco v minulém kole ve vědomostním rozstřelu bojovalo o auto sedm statečných mužů, tentokrát je žena strčila do kapsy!

Tipovat se snažily i missky a celkem se jim dařilo. Zina Šťovíčková se dokonce spletla jen o 23 výtisků. „Myslím, že to bude 5421 kusů,“ řekla Blesku se smíchem a vůbec netušila, že není daleko od pravdy.

Zobrazit celou diskusi