Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Miloš Zeman: Pád vlády byla pitomost!

Fotografie
zeman, miloš zeman  (Autor: internal)
Autor: rvs - 
23. dubna 2009
18:49

Přestože stále vychvaluje život „jezevce, zalezlého ve své noře na Vysočině“, návratu do politiky by se bývalý premiér Zeman očividně za vhodných podmínek nebránil. S kroky současného vedení ČSSD ale očividně příliš spokojený není.

„České předsednictví EU bylo úspěšné a prestiž ČR byla touto pitomostí porušena,“ prohlásil o březnovém vyhlášení nedůvěry vládě Mirka Topolánka. Jaký je vztah Miloše Zemana k premiérovi v prozatímní vládě? „Jan Fischer zatím neprojevil zájem se se mnou setkat. Poměrně dobře ho znám jako ekonoma, jako politika ale samozřejmě ne,“ prohlásil Zeman.

zeman, miloš zeman zeman, miloš zeman | ČTK

Své ucházení se o funkci hlavy státu v příštích prezidentských volbách Miloš Zeman podmiňuje zavedením veřejné volby. Sám ale podle svých slov nevěří, že ji současné parlamentní strany připustí. Podporovat je prý Zeman ochoten pouze takovou politickou stranu, která bude prosazovat změnu Volebního zákona.

Občanské združení Přátelé Miloše Zemana představilo ve čtvrtek svého nového předsedu. Stal se jím bývalý ministr školství Zemanovy vlády Eduard Zeman. „Není to můj příbuzný, jméno Zeman je v Čechách třinácté nejrozšířenější,“ glosoval jejich shodná příjmení bývalý český premiér Miloš Zeman.

Bývalý Zemanův ministr průmyslu a obchodu Miroslav Grégr, který dosud sdružení vedl, by se nyní měl stát jeho čestným předsedou. Nový předseda Eduard Zeman prohlásil, že říjnových předčasných voleb se sdružení stále zúčastnit nehodlá.

gogo ( 24. dubna 2009 11:35 )

po moci a penězích jsou jako v deliriu dnes posedlí u nás všichni politici. Nějaké ideály a službu vlasti a národu se již ani nenamáhají předstírat ! Tak jsou si jistí svojí mocí. Rozverně na sebe vyplazují jazyk, vztyčují prostředníky a sprostě si nadávají. A demokracie ? To je v tomto případě hledání toho nejméně špatného a nejméně bezcharakterního politika v této hromadě politického hnoje. Toť vše oč tu běží ...

faklaf ( 24. dubna 2009 09:04 )

To je mozny,ale pta se nekdo,jak by to bylo,kdyby to bylo opacne?Vdyt oni jsou posedli po moci a penezich jako certi a chovaji se jako idioti!

bobina ( 24. dubna 2009 08:25 )

oprava " Klaus"!

bobina ( 24. dubna 2009 08:23 )

protože je to velice chytrý muž,který má vcelku dobré postřehy a ví o politice dost! Na druhou stranu jsem v něm ale objevila i značná negativa,která vyplula na povrch až poté,co z politiky odešel a nevyšel mu tah na prezidentskou sesli! Od té doby se jakoby zasekl a vypouští na svět jednu blbost za druhou! V tom jsou s Klauzem zajedno a jsou si i blízcí jen s tím rozdílem,že Klauzovi prezidentství klaplo! Zeman totiž v mnohých svých prohlášeních a činech dokazuje,že je jen obyčejný,ješitný a mstivý chlap a politika jde potom stranou! To,že nesouhlasím s názory ve straně,s novým vedením se neřeší odchopdem ze strany,ale jinak! kritika Paroubka je na místě pookud mám jiný názor,ale kde je pravda ukáže až čas! Já si nemyslím,že pád vlády způsobil ve světě takový poprask,spíše se to mělo stát už dříve! Zeman svým prohlášením tak popírá sám sebe a své politické názory,když by pokračoval ve vládnutí s vneschopnou vládou jen proto,aby ustál pověst v zahraničí! Svého času mu na pověsti v zahraničí moc nezáleželo když se choval sám jako arogantní hlupák a napadal kde koho! Tak si to Zemane užívej tu chvíli slávy,když nemůžeš dělat chytrého na HRADĚ

kolodej ( 23. dubna 2009 21:54 )

Zemane táhni do klubu důchodcú a neser se do politiky Ty vepřová zabíjačko!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa