Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor na Ústecku: Marii (†45) a Aleše (†63) zavraždili v jejich chatě! Kdo je třetí mrtvý?

Video se připravuje ...
Autor: Jana Ulrichová, ljš - 
8. ledna 2018
19:30

Svázal je, znásilnil jim dceru a pak je zavraždil?! Českem otřásá případ brutálního masakru, který se odehrál v chatové osadě Český Újezd u Střížovic na Ústecku. Podle informací Blesku tam zemřeli rodiče tří dětí Marie (†45) a Aleš S. (†63), třetím mrtvým je údajně pachatel. Policie to ale zatím nepotvrdila. 

K brutálnímu činu došlo v noci z neděli na pondělí. Policisté celou osadu uzavřeli, dovnitř nesměli ani místní. Dům, kde se těla našla, ohledávali až do odpoledne, se psy pátrali i v okolí. Na informace ale byli skoupí. "Mohu potvrdit, že jsme našli tři oběti,“ řekl na místě bez dalších podrobností šéf kriminalistů Martin Charvát. Podle TV Nova oběti svého vraha znaly!

Rodina, která se stala obětí brutálního zločinu, byla pětičlenná. "Uvnitř byli rodiče a jejich tři potomci – devítiletý, šestnáctiletý a asi dvacetiletý. Rodiče svázali a zabili, šestnáctiletou dceru znásilnili,“ cituje server iDnes.cz svůj zdroj. Sousedé ovšem později potvrdili, že znásilněné dívce mělo být teprve 13 let. Podle místních šlo o manžele Marii a Aleše S., kteří v osadě bydleli trvale. Z jejich tří dětí bylo společné zřejmě jen nejmladší.

Otázkou stále zůstává, kdo je třetím mrtvým, jehož tělo se údajně našlo před domem. Podle neoficiálních informací se jednalo o pachatele, který se po vraždě sám zastřelil. Policie však nic z toho nepotvrdila. Policejní mluvčí Veronika Hyšplerová pak pouze uvedla, že okolnosti smrti všech tří osob a motiv zjišťují. Podle informací Blesk.cz pachatel zabil i psa, který rodině patřil.  

mim33 ( 10. ledna 2018 00:15 )

Pro legalizaci jsem, ale na sousedské drby bych moc nedal.

mandelinka007 ( 9. ledna 2018 10:41 )

někde psali, že spor vznikl kvůli marihuaně, kterou si Alešek pěstoval na zahrádce... není už načase ji konečně v plném rozsahu legalizovat, aby na jejím pěstování a prodeji vydělával případně jen stát prostřednictvím daní?

dalglish ( 9. ledna 2018 09:26 )

Znala se ta rodina s rodinou pohřešované Míši Muzikářové?

dietr ( 9. ledna 2018 06:57 )

Podle záběrů v televizi na smějící se policisty to vypadalo, jako kdyby zloději někomu ukradli úrodu jablek.

oltec ( 9. ledna 2018 05:42 )

toto může napsat jen ůchylné prase anisamri

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání