O Agátě je známo, že nejde pro ostré slovo daleko. Na otázku, zda sňatkem s Jakubem Prachařem (29), přijme i jeho jméno, reagovala: „Nejsem nějaká sra*ka jako ostatní modelky, různý ty Konvalinka Průšová a tak podobně. Jsem jeho žena, budu nosit jen jeho příjmení.“

Konflikt

Jakmile se obě modelky potkaly tváří v tvář, reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Aguš jako reportérka TopStar magazínu chtěla Průšovou na módní přehlídce vyzpovídat, jenže ostrouhala. „Agáta za mnou přišla s prosbou o rozhovor, podle toho jak se ke mně před třemi týdny zachovala, jsem logicky odmítla,“ vysvětlila Blesku Průšová s tím, že by si Agáta měla dávat pozor na pusu.

Žabomyší spor

„Nechci s ní vést žabomyší spory. Je dospělá, myslet si může, co chce, ale měla by si uvědomit, co říká veřejně. Každého věcí je, jaké si vezme příjmení,“ uzavřela Kateřina. Prachařová si ale z toho nic nedělá. „První blondýna, na kterou opravdu sednou všechny vtipy…,“ nezapomněla si opět rýpnout do Průšové.

Koho už Agáta urazila?

Sámer Issa (27): Červenec 2007

 Po bouřlivém vztahu, který modelka prožila se Sámerem, nastoupily urážky. „Sámer odjel do Ruska, kde zbývá ještě pár holek, které neměl. Pak už ho čeká jedině Čína,“ rýpala po rozchodu do Sámera.

Leoš Mareš (37): Březen 2009 

Ani nejlépe placeného moderátora Agáta nešetřila.
Na dotaz, jestli se slavným moderátorem někdy spala, odpověděla: „Nespala. Bojím se HIV.“

Andrea Verešová (32): Duben 2010

„O takových, jako je Verešová, se celé roky ledacos povídá. Já osobně ji považuju za takovou skrytou zlatokopku, která jde jen po penězích, ale nikdy by to otevřeně nepřiznala,“ pustila se Agáta do Verešové.

Jana Doleželová (31): Srpen 2010

Jako o placené společnici, která podle ní chodí za 250 tisíc korun se vyjádřila Agáta o své kolegyni na Evropě 2, kde ji slyšely tisíce posluchačů.

Simona Krainová (40): Listopad 2010 – současnost

Za celým sporem, který začal už před třemi roky, stojí hokejista Jiří Hudler, s nímž obě randily. Agáta prohlásila, že Krainová vypadá vedle Hudlera jako jeho matka. Od té doby jsou jejich přestřelky na denním pořádku. Naposledy Simoně vzkázala, že je k*áva.

Vlaďka Erbová (31): Říjen 2010

Krátkovlasá modelka s Agátou kvůli jejím urážkám přestala jednak mluvit, ale i spolupracovat. „Erbová má jen dvě témata, kterými se dokáže zviditelnit v médiích - velký kozy a debilního Řepku,“ pronesla Hanychová.

Fotogalerie
10 fotografií