„Svatba byla tak krásná a dojemná, že s Ivankou vážně uvažujeme o druhé svatbě také v kostele,“ prozradil Karel Gott krátce po páteční svatbě Agáty a Jakuba Prachařových.

Simona Krainová se pro změnu svěřila serveru Super.cz: „Rádi bychom si potvrdili svatební slib a taky bychom chtěli udělat ještě jeden mejdan pro přátele a rodinu. Bude to zase nějaká šílenost."

Není divu, že celebrity chtějí prožít svatbu se vší parádou a zaplnit svými fotkami všechna média. Nikdo se však nenadál toho, že se ale Krainová bude opičit zrovna po své odvěké rivalce Agátě, po které "podědila" někdejšího přítele, hokejistu Jiřího Hudlera a pak ji ze žárlivosti, to ještě Simona s Hudlerem chodila, nechala vyrazit z klubu.

Agáta Prachařová jen pár minut poté, co Krainové přání vyšlo najevo, napsala na svůj facebookový profil polotajemný vzkaz: "Ta paní K... je ale kráva!" Přičemž její fanoušci okamžitě začali doplňovat celé příjmení oné tajemné paní. O zakopání válečné sekery mezi modelkami tak nemůže být řeč..

Vzkaz Agáty Prachařové na facebooku je tajemný, ale výmluvný
Autor: facebook.com

Do vášnivé diskuze se pod Agátiným příspěvkem zapojili i další slavní. Například první manžel Krainové Bořek Slezáček s příspěvkem: "Proč jsem to musel odsr*t já?"

Manžel Evy Decastelo René pak poznamenal: "Čekal jsem, kdo se mediálně přisaje první a pokusí se naskočit na vlnu..."

Bude druhá svatba skutečně novou módou? Kdo si ještě svou veselku zopakuje? Pro utajenou svatbu se kdysi rozhodly také tyto české celebrity:

Karel Gott (73) a Ivana Macháčková (37)

Mnohonásobný Slavík Karel Gott se oženil se svou dlouholetou partnerkou Ivanou Macháčkovou 7. ledna 2008 v kapli v Las Vegas. Svatebního obřadu se zúčastnila jen dcerka Charlotta Ella a matka nevěsty Blanka. Malá Nelly Sofie se již schovávala v maminčině bříšku. Právě Gottovi jako první po svatbě Agáty přiznali, že by si tu jejich rádi zopakovali.

Simona Krainová (40) a Karel Vágner (39)

Svatba proběhla v září roku 2010 na Staroměstské radnici jen za přítomnosti svědků a Simoniny sestry Yvonny. Modelka se vdávala v modrých minišatech a kozačkách. O svatbě nevěděli ani rodiče páru. Velice překvapený byl tak i otec ženicha, hudební skladatel Karel Vágner. "Já o ničem nevím, jsem v lázních v Třeboni. Nikdo mi nic neřekl," řekl tehdy Blesku. Simona v té době byla v šestém měsíci těhotenství. První syn Max se tak narodil do úplné rodiny, jak si to maminka přála.

Jiří Pomeje (48) a Andrea Štastná (24)

Moderátor Jiří Pomeje se oženil se studentkou Andreou Šťastnou na začátku ledna tohoto roku. Své ano si řekli v exotickém Thajsku, přesně tam, kde se před rokem zasnoubili. Jelikož byla svatba pouze symbolická a tudíž v Česku neplatná, plánují druhou veselku, která se uskuteční již tuto sobotu.

Michaela Maláčová (42) a Zdeněk Bakala (52)

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová se tajně provdala za uhlobarona Zdeňka Bakalu, s nímž má dva syny Arona, Arama a dceru Anabel a právě čeká čtvrtého potomka, v roce 2010. Komorní svatba třetího nejbohatšího Čecha a úspěšné obchodnice s dívčí krásou proběhla v zahraničí.

Zuzana Belohorcová (37) a Vlasta Hájek (37)

Zuzana Belohorcová všechny šokovala tím, když se přesně před rokem tajně provdala za svého partnera, otce dcery Salmy Vlastu Hájka. Svatba se uskutečnila jedno odpoledne v oblíbené restauraci manželů. "Bylo to všechno hodně narychlo a jen v rodinném kruhu. Oddat jsme se nechali u našeho kamaráda v restauraci v centru Prahy. Svatební šaty jsem měla z půjčovny," prozradila tehdy Blesk.cz Belohorcová.

Fotogalerie
9 fotografií