Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Miloš Zeman s dcerou: Točili prezidentský klip!

Autor: Oldřich Tichý, mokk - 
19. listopadu 2012
05:00

V dlouhém kabátu kráčí Miloš Zeman rozvážně kolem Pražského hradu, před ním pobíhá houf filmařů. Blesk byl včera jako jediný u natáčení klipu, který má Zemanovi pomoci vyhrát volby.

Lezavé nedělní dopoledne si turisté na Hradčanech zpříjemňují svařákem. „Hele, je to on?“ ukazuje starší žena manželovi na hřmotnou postavu, která je tak charakteristická pro expremiéra a nynějšího prezidentského kandidáta.

Ano, je to on. V Loretánské ulici, pod okny sídla hlavy státu, v neděli Zeman (68) točil klip, který od konce prosince bude vysílat spolu se spoty dalších kandidátů Česká televize.

Hlavní myšlenka je cesta z Vysočiny na Hrad. Bude se točit nejen tady, ale třeba i v Novém Veselí, kde Zeman bydlí. Měly by vzniknout celkem tři verze,“ prozradil Blesku jeden z členů natáčecího štábu. Sám politik ani jeho doprovod nebyl dvakrát nadšeni tím, že se natáčení provalilo, a nechtěli prozrazovat žádné podrobnosti.

Stejně tak režisér Filip Renč (47), kterého si Zeman najal. Na Hradě udělali svou práci, sbalili fidlátka a odjeli. Blesk ale přesto zjistil ještě jednu zajímavost: Na produkci klipu se podílí i Zemanova dcera Kateřina (18).

Už dřív si vydupala, že bude členkou otcova volebního štábu, a včerejšího natáčení se přímo účastnila. Málokdo by si jí ale všiml – drobná blondýnka v péřové bundě se skoro pořád skrývala v obří kapuci a od známého otce se držela spíš dál.

buban ( 19. listopadu 2012 14:23 )

pana Zemana znam take osobne-proto se s Vasim prispevkem naprosto ztotoznuji.

buban ( 19. listopadu 2012 14:21 )

a vam by vyhovoval kdo-treba Leos Mares?

krat5 ( 19. listopadu 2012 13:22 )

ať je jak chce inteligentní a sympatický, ale na prezidenta je PŘÍŠERNĚ starý!!!!!! Nemá tam co dělat!!!!doufám, že lidi dostanou rozum a nebudou ho volit.

castelo ( 19. listopadu 2012 10:20 )

jerry ( 19. listopadu 2012 09:15 )

Snad ještě Míra Sládek. Jinak už opravdu nikdo.

Zobrazit celou diskusi