Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Putinova úřednice dostala padáka kvůli fotkám v Playboyi: Krásná zrzka skončila jako bezdomovkyně!

Autor: rc - 
3. října 2023
13:27

Kráska Anna Anufrijevová (31) pracovala několik let pro Putinovu vládu. Ovšem po pěti letech v „tajné službě“ skončila na dlažbě. O místo ji připravily erotické fotografie v pánském časopisu Playboy. Její účast v soutěži o nejvíc sexy dívku roku rozčílila její nadřízené, a tak ji vyzvali, aby na svou funkci rezignovala! Anny se zřekli i její blízcí a skončila jako bezdomovkyně.

Krásná zrzka Anna měla dobře našlápnutou kariéru. Pracovala jako odborná poradkyně při státním úřadu v Ťumeni. Ovšem po pěti letech své místo musela opustit. Připravily ji o něj erotické fotografie v pánském časopisu Playboy.

Tehdy sedmadvacetiletá Anna se rozhodla přihlásit do soutěže o nejvíc sexy dívku roku. Ve svém medailonku se netajila tím, že je státní úřednicí. Její počínání rozčílilo nadřízené a požadovali, aby na svou funkci rezignovala, což nakonec Anna učinila.

„Zavolali si mě na pohovor a řekli mi, že moje chování je neetické a že už nikdy nebudu smět pracovat ve vládním úřadu,“ sdělila tehdy rozhlasové stanici Free Europe Anufrijevová.

Anna se tak náhle ocitla bez prostředků. Jak se tehdy svěřila britskému deníku Daily Star, přišla i o své blízké. Opustil ji otec a neměla z čeho splácet hypotéku. „Nemám kde bydlet. Bez práce, bez přítele, bez bytu. Je to, jako bych spáchala zločin,“ řekla s tím, že měla problém získat nové místo. Kamkoliv se přihlásila, jí sdělili, že mají lepšího kandidáta.

Čtyři roky po skandálu už se podle sociálních sítí krásce žije podstatně lépe. Jak ukazuje na svém instagramu, sice stále žije v sibiřském městě Ťumeň, ale v loňském roce si vzala přítele, a dokonce se jim narodila dcerka. „Je to můj život a moje láska,“ napsala ke snímku se svou dcerkou. „Jsi to nejlepší, co mě kdy potkalo,“ dodala.

Anna dokonce změnila vizáž a ze zrzky se stala brunetkou. „Někteří se ptají – stálo to za to? Ztratit stabilní práci v tajné státní službě, prestižní pozici. Všechno to stálo za to,“ dodala.

Z příspěvků na jejím instagramu vyplývá, že se stále věnuje focení aktů. Dokonce pořádala i výstavu, na níž sháněla modelky, které se nebojí jít s kůží na trh.

16:04
Dnes

Americké tajné služby dospěly k závěru, že ruský prezident Vladimir Putin pravděpodobně přímo nenařídil zabít předáka ruské opozice Alexeje Navalného. Uvedl to dnes americký deník The Wall Street Journal. 

Deník s odvoláním na nejmenované osoby obeznámené s případem píše, že americké tajné služby se kloní k názoru, že Putin zřejmě nenařídil Navalného zabít. Podle něj na tom panuje široká shoda uvnitř zpravodajské komunity, včetně americké Ústřední zpravodajské služby (CIA).

Washington však podle deníku nezbavuje hlavu ruského státu celkové odpovědnosti za Navalného smrt vzhledem k tomu, že opozičník byl léta terčem útoků ruských úřadů a byl uvězněn na základě obvinění, která Západ označil za politicky motivovaná. V roce 2020 byl navíc otráven nervově paralytickou látkou. Kreml popírá, že by se na otravě z roku 2020 podílel stát.

15:44
Dnes

Basmanský soud v Moskvě uvalil vazbu na dvanáctého obviněného v případu teroristického útoku v Crocus City Hall - občana Tádžikistánu Džumachona Kurbonova, informuje zpravodaj agentury TASS.

Kurbonov bude ve vazbě do 22. května. Projednání žádosti vyšetřování proběhlo v neveřejném režimu. Podle oznámených materiálů Kurbonov žil a pracoval v Rusku nelegálně, bydlel v jedné z ubytoven v Moskvě. Rozhodnutí soudu zatím nenabylo právní moci a lze se proti němu odvolat k odvolací instanci.

14:29
Dnes

Rusko bude hledat cesty, jak překonat případné sankce, které by Evropská unie mohla uvalit na jeho aktivity v oblasti zkapalněného zemního plynu (LNG). Uvedl to dnes mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov, který takové sankce označuje za nezákonné. Varoval zároveň, že takové sankce by měly negativní dopady na evropský průmysl.

Očekává se, že Evropská komise (EK) v rámci dalšího balíku sankcí vůči Rusku poprvé navrhne restrikce zaměřené na ruský LNG. Podle čtvrtečních informací zdrojů agentury Reuters z EU by balík neměl obsahovat zákaz dovozu ruského LNG do Evropy. Jeho součástí by ale měly být sankce vůči třem ruským projektům na produkci LNG, které ještě nezahájily provoz, a zákaz překládky ruského LNG z jednoho plavidla na jiné v EU, sdělily zdroje.

„Pokračují snahy o vytlačení Ruska z energetických trhů,“ uvedl dnes Peskov. „Je to samozřejmě výhodné především pro Spojené státy,“ dodal. „Pro konečné spotřebitele, zejména evropský průmysl, to bude znamenat dražší plyn,“ dodal.

Zobrazit celý online

Video  Diktátor Kim v Rusku: S Putinem si prošel kosmodrom Vostočnyj  - Reuters
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa