Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Dcera vznešeného skotského lorda se živí jako prostitutka a vystavuje se nahá na internetu!

Autor: shp - 
22. září 2013
23:32

Její předci jsou urození, v žilách jí koluje modrá krev, ale její způsob obživy je neslušný! Charlotte Colquhoun (37), jejíž otcem je skotský lord Malcolm Colquhoun (65), se totiž živí jako prostitutka. A z toho tatínek nemá radost...

Vystudovala dvě prestižní vysoké školy, pochází z velmi vlivné rodiny, ale přesto nepracuje ve státní správě, ani nikde na panství. Ve skutečnosti obtloustlá Charlotte Colquhoun pracuje tam, kde ji muži chtějí. Jejím zaměstnání je totiž to úplně nejstarší na světě.

Za 4200 Kč/hod může být vaše

Charlotte může mít ve svém loži každý, kdo jí zaplatí v přepočtu 4200 Kč na hodinu. Člověk by si řekl, že když se někdo z takto vznešeného rodu živí takto nečestně, bude se po svém zaměstnání snažit zahladit všechny stopy.

Ostuda rodu Colquhounových

Ne však Charlotte, které to evidentně moc nepálí. Své služby totiž nabízí na internetu, kde je navíc k vidění obnažená. Klan Colquhounových má tak z ostudy kabát.

abvydavatelstvi ( 23. září 2013 11:58 )

Viz Nagyova ...... ta jaké prachy dostávala... milionové .....

abvydavatelstvi ( 23. září 2013 11:57 )

Lidi odsuzuji prostitutky a přitom se stačí podívat do Annonce hoby... na sexuální nabídky nebo jiných erotických portálů... Hodně žen odjíždí za prostituci do zahraničí a rodinám tvrdí že pracuji jako pokojske... nebo v kuchyni.. případně jiné práce a přitom jsou někde v bordelu nebo na private .... stačí si přečíst v annonci jaké ceny maji v Německu nebo Švýcarsku.... to tahle je levná .... Mám známou která pracuje v organizaci Kasandra v Německu která pomáhá prostitutkam v nouzi.... které maji problémy... tak mi vyprávěla různé zážitky které se dozvídá od prostitutek.... Spoustu žen se tajně prostituci živí a spoustu chlapů za prostitutkami chodi .... proto odsuzovat prostituci je pokrytecke....

majojo ( 23. září 2013 11:43 )

A na co má.

Xeen ( 23. září 2013 00:23 )

Proč neslušně? Normální platba za ve Skotsku legální práci a ty peníze řádně daní. Naši poslanci v řadě případů dělají totéž, ale nelegální cestou za daleko větší peníze, nedaní je, jen je občas "odkloní".

Zobrazit celou diskusi