Nebyl to sice ve Vídni tradiční Ples v Opeře, ale ani žádný "candrbál". Mezi hosty byla celá řada celebrit známých po celém světě. Odvážnou sestřenici Kate tak mohl vidět například Bill Clinton, Elton John nebo zpěvačka Fergie a světoznámý italský návrhář Roberto Cavalli, který se na plese pochlubil skvostnými kousky ze své kolekce.

Češky zabodovaly

A právě modely známého návrháře na sebe oblékly i české krásky Karolína Kurková a Tereza Maxová, které si v přeplněném kalendáři našly chvíli a událost si nenechaly ujít.

Kurková se na přehlídkovém mole ukázala v luxusní bílé róbě, ve které připomínala anděla a Tereza Maxová zase předvedla svou dokonalou postavu v lesklých modrých šatech.

Fergie roste bříško

Své těhotenství by zpěvačka Fergie už asi těžko utajila. Na Plese ve Vídni bylo totiž téměř nepřehlédnutelné její rostoucí bříško a nutno dodat, že zpěvačce těhotenství nesmírně sluší.

Paní plastika

O velkou pozornost se zasloužila i americká herečka, modelka a zpěvačka Amanda Lepore, kterou velké množství plastik proměnilo v chodící kreaturu. V průsvitných černých šatech navíc Lepore vypadala hodně lacině.

Tisíce vstupenek

Ples ve Vídni je prestižní událost, která láká tisíce diváků každý rok a letos tomu nebylo jinak. Na charitativní akci proti AIDS, která byla inspirována filmem Tisíc a jedna noc, se prodalo téměř čtyři tisíce vstupenek! Veškerý výdělek samozřejmě poputuje na projekty v boji proti AIDS.

Fotogalerie
19 fotografií