Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Svědectví z pohřbu: Rodina si myslí, že andílky zabil Petr K., říká "druhá" máma Moniky

Autor: iža, šim - 
14. srpna 2013
11:02

Je nejlepší kamarádkou maminky Moniky K. (†36), která byla i s dcerou Klárkou (†8) otrávena na dovolené v Egyptě. Když přišla na pohřeb, byla šokovaná, že ji ochranka nepustila dovnitř. Blesk.cz poskytla další svědectví, které se kloní na stranu, že vrahem dvou blonďatých andílků je Petr K.

Moniku jsem jako malou téměř vychovávala, jak často jsem s ní byla,“ popsala žena Blesk.cz vztah, který ji poutal k mladé mamince. S její matkou je nejlepší kamarádka, proto jí volala, jestli může přijít na pohřeb. „Řekla mi, že na 100 procent můžu přijít, že mě pustí dovnitř. Když jsem přišla, nebyla jsem na seznamu,“ řekla Blesk.cz smutně.

Chtěla svou účast potvrdit přímo u Moničiny matky, ta však už měla vypnutý telefon, a ona proto zůstala i s drahým věncem, který Monice a Klárce přinesla, stát před vchodem.

Prozradila, že od rodiny Moniky ví, že většina jejích příbuzných už se kloní k názoru, že vrahem Moniky a Klárky je jejich manžel a táta Petr K., který stále na příkaz tamních úřadů zůstává v Egyptě. „Jsem přesvědčená, že to udělal. Velmi na ni žárlil a vím, že se s ním Monika chtěla rozvést,“ řekla Blesk.cz přítelkyně Moničiny rodiny.

digiska ( 16. srpna 2013 20:14 )

pipilipi3 ( 16. srpna 2013 18:36 )

a co ti říká presumpce neviny?!

pipilipi3 ( 16. srpna 2013 18:33 )

Můj názor....opakuji jen názor je takový....že ženuška se ku.vila kde mohla, tak se jí chtěl chlapec zbavit, ale bohužel se ,,koktejlku" napila i malá, což nebylo v plánu. Zoufalí lidé dělajé zoufalé činy, ani bych se nedivila, kdyby to udělal, když mu věčně nasazovala parohy.

usilovna_hyena ( 16. srpna 2013 17:11 )

takmer ju porodila, takmer ju vychovala a takmer sa dostala na pohreb... vsetko je ok

prycsvladou ( 16. srpna 2013 14:57 )

je vrahem je a je a je a je vrah

Zobrazit celou diskusi