Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Bible prý skrývá děsivé proroctví: Za měsíc přijde konec světa

Autor: rc - 
27. června 2018
13:44

»Krvavý Měsíc« se rozzáří na obloze 27. července a bude se jednat o nejdelší zatmění Měsíce v 21. století. Bude trvat neuvěřitelné dvě hodiny. Někteří tvrdí, že až vysvitne na obloze Měsíc zbarvený do barvy krve, nastane konec světa.

Na konci července nás čeká jedinečná podívaná. Na obloze se objeví tzv. krvavý Měsíc. Jedná o zatmění Měsíce, při němž se zbarví do červené barvy. Jedinečný úkaz se na noční obloze objeví 27. července a bude se jednat o nejdelší zatmění v 21. století. Bude trvat dvě hodiny!

Vědci se už nemohou zatmění dočkat, zatímco někteří lidé věří, že až se Měsíc zbarví do krvavé barvy, nastane konec světa. Debatu o konci světa rozvířili křesťanští duchovní John Hagee a Mark Blitz, kteří řekli, že čtyři po sobě jdoucí zatmění a šest úplňků podle Bible znamená konec světa. Ovšem ten měl dle jejich výpočtu nastat v roce 2014 – a nenastal. „Slunce se ponoří do tmy a Měsíc bude krvavý, než přijde velký a strašlivý den,“ píše se dle biblický konspirátorů o konci světa v Bibli. Vědci veškeré teorie o nastávajícím zániku lidstva popírají a tvrdí, že rudou barvu způsobuje tzv. Rayleighův rozptyl slunečního světla v atmosféře Země.

VIDEO: Zatmění Slunce „zhaslo“ nad USA: Podívejte se na přírodní úkaz

Video  Zatmění Slunce „zhaslo“ nad USA: Podívejte se na přírodní úkaz.  - Reuters/Klára Brunclíková/ Hudební Banka
Video se připravuje ...

Více o pověrách spojených se zatměním měsíce čtěte ZDE

Anonym1210 ( 28. června 2018 14:31 )

Akorát strašíte lidí -_-

djaba ( 27. června 2018 19:20 )

 Zde je zajímavé specifikovat , co je svět .Protože známe svět velkých peněz ,křesťanský svět ,umělecký svět nebo třeba svět motorů .Takže konec jednoho světa neznamená konec jiného .Navíc známe podsvětí .

sores ( 27. června 2018 17:56 )

Už před 30 lety bylo pozdě!!! Jsme divno lidi v divno hrozné době.Ničíme co se dá,přírodu,zvířata,vztahy vše. Tak co s námi, pryč s námi.Snad ty příští lidi budou lepší!!!

oldedek ( 27. června 2018 17:39 )

Johne Hagee a Marku Blitzi von vám to aspirin určitě spraví ...

miro 49 ( 27. června 2018 14:06 )

Zajímavý článek, taky bych se díval, jen kdyby autor napsal v kolik hodin se má úkaz objevit.Je to asi tak jako :Pravda a láska zvítězí.

Zobrazit celou diskusi