Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Influencer žije s pěti manželkami: Chodí spolu na rande, spí ve stejné posteli a vychovávají 18 dětí!

Autor: rc - 
16. dubna 2024
19:26

V neobvyklé domácnosti žije Jasmine Yahweh (33). Před 10 lety se seznámila se svým manželem, influencerem Yahwem Poeticem (39). Tehdy věděla, že se stýká s další ženou, ovšem vůbec jí to nevadilo a ještě svého manžela podporovala v tom, aby si našel další ženy. V současnosti má její manžel další čtyři ženy a společně vychovávají 18 dětí! Všichni společně žijí pod jednou střechou, chodí na společná rande a dokonce Yahweh se svými pěti manželkami sdílí stejné lože.

Influencer Yahweh Poetic má na instagramu pořádnou základnu fanoušků. Sleduje ho víc než 60 tisíc lidí. Na sociální síti se chlubí zejména svou početnou rodinou. Před 10 lety potkal svou nynější manželku Jasmine, ovšem tehdy udržoval vztah s jinou ženou. Jak Jasmine uvedla pro britský deník The Sun, když se dozvěděla, že není jeho jedinou ženou, byla ve skutečnosti nadšená. Do vztahu navíc přivedla další ženu Paige. Během následujících tří let do vztahu přibyly další ženy. Yahweh tak dnes žije s pěti ženami, s nimiž vychovává 18 dětí. Některé děti jsou však z předchozích vztahů. Ovšem všichni společně žijí pod jednou střechou.

Pět manželek 

Početná rodina obývá dům s osmi ložnicemi na Floridě. Influencer dokonce někdy se svými všemi manželkami spí ve stejné posteli. Nikdy prý neplánují, jak zrovna tu noc budou spát. Jasmine nepracuje a stará se o domácnost. Třiatřicetiletá žena má pět dětí, dvě jsou z předchozího vztahu. „Všichni jsme do sebe zamilovaní,“ uvádí Jasmine s tím, že tvoří „jednu velkou, ale velmi šťastnou rodinu“. Navzájem na sebe prý vůbec nežárlí a nikdo z nich se necítí ve vztahu odstrčený. „Zbylé čtyři ženy chtěly jít do práce, pracují v různých zaměstnáních,“ říká s tím, že ona je ráda, že je doma. „Pokud mají volno nebo pracují na večerní směny, pak mi samozřejmě pomáhají,“ dodává s tím, že spolu večeří a střídají se na přípravu večeří či praní prádla.

Celá rodina navíc prý používá před svým křestním jménem Yahweh, aby alespoň tímto gestem ztvrdili vzájemný svazek, jelikož se všichni nemohou vzájemně vzít. Kromě Jasmine, udržuje Yahweh vztah s Debashou (42), která má s Yahwem tři děti. Dalšími manželkami jsou Paige (32), která vychovává dvě děti z předchozího vztahu a dvojčata s Yahwem, Madi (29), která má s předchozího vztahu jedno dítě a Krystal (36), jež má z předchozího vztahu dvě děti a s Yahwem jedno dítě.

Video  Krásná Alexa Narvaezová dobývá sociální sítě.  - instagram/alexaaa_narvaez
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi