Někdejší moderátorka Snídaně s Novou se stala v půlce března maminkou. Porodila své první dítko, synka, který dostal jméno Hugo. Už týden má svůj malý poklad doma a jak na svém instagramu nyní prozradila, sžít se s novorozeným uzlíčkem není jen tak. „Je to jízda. Pocitově má den 48 hodin a to, co fungovalo jeden den, nefunguje druhý,“ svěřila se svým followerům, jichž má na této platformě úctyhodných 761 tisíc.

„Jsou to krásné momenty a jsou to momenty plné pláče, mého. Je to jízda na hormonech, a to zběsilá, kdy se člověk každý den dostává mimo svoji komfortní zónu,“ popisovala Nikola Čechová, která se v roce 2022 účastnila prvního ročníku drsné reality show Survivor. „Šestinedělí je masakr, a pokud to vaše nevypadá jako ty dokonalý z instáče, je to normální. Moje taky ne! Ale sama vidím, že každý den je lepší a lepší...“

Video
Video se připravuje ...

Nikola Čechová si v Survivoru přivodila nepříjemné zranění TV Nova

Přesto se však Nikola známá jako Shopaholic Nicol se svými fanoušky podělila o několik dojemných „mini momentů“ ze svého mateřství - samozřejmě jenom těch pěkných, protože ty, kdy si sahá na dno (a „tápe, neví, houpá a panikaří“, jak přiznala) logicky nefotí. Krásné záběry například miminka s kontrastními kartičkami, procházku v kočárku s tatínkem či třeba kafe na vycházce si můžete prohlédnout v naší galerii. Skutečně berou za srdce!

Fotogalerie
64 fotografií