Již nějakou dobu se spekulovalo, že herečka Ashley Bensonová čeká miminko. Nedlouho po zásnubách s Brandonem Davisem (44), dědicem miliardáře, u ní došlo k velké změně - svou postavu, kterou jindy s gustem ukazovala v těsném oblečení, nyní maskovala výrazně volnějšími modely. Před zhruba čtyřmi týdny se však rozhodla světu v časopise Ladygunn odtajnit, že je v jiném stavu - a co více, ve výrazně pokročilém stádiu těhotenství.

Bensonová, seriálová hvězda, co se v minulosti netajila svou bisexualitou a randila s modelkou Carou Delevingneovou (31), s níž si dokonce dopřála falešnou svatbu v Las Vegas, už je maminkou. Tuto radostnou zprávu potvrdila na svém profilu na sociální síti instagram, jelikož tam zveřejnila fotku, ze které je jasné, že její první děťátko je už na světě. Herečka totiž svým příznivcům, kterých má na této platformě více než 24 milionů, ukázala ručičku svého pokladu. 

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček popsal porod dcery! A omluva personálu z nemocnice Reinischová, Kristl

Fanoušci jí pod příspěvky, které se vůbec netýkaly jejího dítěte, začali okamžitě gratulovat, Ashley, známá například z Prolhaných krásek, dramatu Spring Breakers či ze sci-fi komedie Pixely, však nijak nereagovala. Prozatím tahle sexy umělkyně ještě neprozradila žádné detaily o narození miminka - ani jeho pohlaví, ani jméno. Patrně to udělá jako s odhalením těhotenského bříška: dost možná si počká až na nějaký dobře zaplacený rozhovor...

Fotogalerie
56 fotografií