Eva Podzimková se s těhotenstvím svěřila v pořadu Showtime na TV Prima. „Víte to jako první, protože my s manželem nejsme úplně oznamovací typy, ale tím, že se to spojilo tady s tou kampaní a s rozjezdem Sedmi schodů, tak vlastně to tak jako je, takže jsme na cestě stát se dvojnásobnými rodiči,“ svěřila se herečka.

Plánuje i více času mimo kamery

„Cítím se dobře, snažím se cvičit, snažím se o sebe lépe starat, snažím se více odpočívat a počítám s tím, že si nechám, nebo respektive rodině, nechám víc prostoru. Tentokrát ta rodina ho určitě bude více vyžadovat, protože dvě děti jsou jistě rozdíl oproti jednomu dítěti,“ prozradila své soukromé plány oblíbená herečka s tím, že si bude chtít společně se svým manželem, scénáristou a producentem Matějem Podzimkem užívat rodinného života a plánuje trochu zvolnit.

„Dělá mi radost dcera, jak roste, že se těší na sourozence, že se všichni těšíme. A dělá mi radost i to, že pomaličku už mizím z divadla a vlastně oddávám se tomu hnízdění a přípravě a klidu, takže dělá mi radost odpočinek,“ prozradila herečka i to, na co se momentálně těší nejvíc. Zatím je ale stále možné ji vídat na televizních obrazovkách v roli ambiciózní ženy v dramatickém seriálu Sedm schodů k moci, který je inspirován skutečným příběhem.

Video
Video se připravuje ...

Eva Podzimková a Václav Šanda z Čertovy nevěsty se objeví v seriálu Einstein 2 nazí. FTV Prima

Fotogalerie
39 fotografií