Ale protože se oba znají, tak natáčení peprných a hanbatých scén v druhé řadě seriálu Einstein 2 pro ně nebyl takový problém. „S Evou jsme se na Einsteinovi potkali až ve chvíli, kdy jsme jeli na plac, a hned jsme natáčeli ty žhavé scény. Z dodávky jsem se koukal na tu polonahou Evičku a krásu kolem,“ popsal Vašek Šanda průběh natáčení.

 A herce toho čekalo mnohem víc, musel totiž natáčet zcela nahý. „Vůbec jsem o tom nediskutoval, protože když mi poslali scénář s nabídkou, jestli to chci dělat, tak jsem si toho hned všiml. Řekl jsem si, že v rámci tohoto seriálu a v rámci žánru to bude jenom letmá nahota. Když přišlo na natáčení oné scény, všichni byli natolik slušní, že na place zůstalo jen minimum lidí ze štábu. V tu chvíli jsem to opravdu neřešil a neměl jsem s tím problém. V rámci situace jsem si vymyslel i pointu, že když ta scéna skončí, já na Evu zavolám: ,Co děláš?‘ A tu kytaru dám bokem, takže Eva to měla opravdu z první řady,“ prozradil se smíchem Šanda, který si zahrál záletného svůdníka.

Na počátku jejich kariéry se setkávali na natáčení celkem často. Hráli společně v různých seriálech a měli společné natáčecí dny. Pak se ale jejich cesty rozešly, oba dospěli, Podzimková se stala maminkou, a tak měli oba z pracovního setkání po tolika letech opravdovou radost.

Video
Video se připravuje ...

Eva Podzimková a Václav Šanda z Čertovy nevěsty se objeví v seriálu Einstein 2 nazí. FTV Prima

Fotogalerie
30 fotografií