Americká herečka Ashley Bensonová bere svou romanci s Brandonem Davisem (44) hodně zhurta. V únoru potvrdila vztah s vnukem miliardářského ropného magnáta Marvina Davise, v létě zamilovaná dvojice ohlásila zásnuby... a podle nejnovějších zpráv je prý seriálová hvězda, co v minulosti randila s modelkou Carou Delevingneovou (31), a dokonce si s ní dopřála falešnou svatbu v Las Vegas, těhotná.

„Momentálně je přibližně ve 4. měsíci a je nadšená z toho, že se stane maminkou. Začala se stravovat velmi zdravě a o své tělo se příkladně stará. Její rodina je z toho také nadšená,“ uvedl zdroj z blízkého okolí hvězdného páru pro magazín US Weekly. Druhý zasvěcenec navíc dodává, že těhotenství Bensonové pro její okolí „nebylo žádným překvapením“.

Video
Video se připravuje ...

Další sdlavná kráska, která aktuálně čeká miminko - Kourtney Kardashianová Instagram

Pro Brandona prý bylo založení rodiny „nesmírně důležité“ a Ashley o tom věděla už od samého počátku jejich vztahu. „Zprvu neplánovala, že by měla děti v tomto období svého života, ale to se změnilo poté, co se do něj tak hluboce zamilovala,“ doplnil k tomu člověk, co má k oběma blízko. Pro oba by to bylo jejich první dítko, a tak je ono velké těšení rozhodně na místě.

Tyto informace sice ani jeden z dvojice prozatím nepotvrdil, ale je pravdou, že vždy štíhlá herečka najednou na sociálních sítích přestala ukazovat své tělo a halí se náhle do velice volného oblečení. To vše podpořilo spekulace o tom, že pod látkou skrývá své postupně se zvětšující těhotenské bříško... a tak se to u ní na instagramu začíná hemžit gratulacemi. Ani na tyto komentáře ale Ashley nijak nereaguje...
Fotogalerie
56 fotografií