Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Maxim nechal syna (†1 měs.) vyhladovět k smrti: Před smrtí vážil jen 1,3 kila!

Autor: rc - 
15. dubna 2024
18:39

Ruský influencer a blogger Maxim Ljutij se před soudem v ruské Soči přiznal, že zavinil smrt svého novorozeného syna. Ljutij chtěl údajně vychovat člověka, který by se živil výhradně slunečním světlem. Malý Kosmos v době své smrti vážil jen 1,3 kila! Dítě navíc tyran poléval ledovou vodou ve víře, že ho to posílí. Otřesný případ v zemi vyvolal obrovský rozruch a Ljutijovi hrozí až 8 let za mřížemi.

Otřesný případ úmrtí dítěte rozplétá soud v ruské Soči, které leží na pobřeží Černého moře. Obžalovaný Maxim Ljutij se při soudním stání přiznal, že způsobil smrt svého měsíčního synka Kosmose. Dítě podle britských médií zemřelo na „zápal plic a vyhublost“. V době smrti chlapec vážil pouze 1,3 kilogramy.

Jak uvádí britský deník The Sun, Ljutij chtěl vychovat člověka, který by se živil výhradně měsíčním světlem. Na dítěti údajně experimentoval, aby se podobalo Supermanovi. Novorozence navíc opakovaně poléval ledovou vodou, jelikož věřil, že ho tím posílí. Dříve Ljutij shazoval vinu na svou partnerku a matku dítěte Oksanu Mironovovou (34), která si odpykává trest odnětí svobody v délce dvou let „nápravných prací“.

Právě jí měl Ljutij zakázat kojit jejich syna. „Chtěl na tom dítěti experimentovat, krmit ho čistě sluncem a pak to propagovat ostatním, že takhle můžete jíst,“ uvedl nejmenovaný zdroj pro výše zmíněný deník. Sousedé Ljutije popsali jako „radikálního fanatika do syrové stravy“.

Matka Mironovové Galina obvinila Ljutija z vedení „sekty“. Svou dceru prý varovala a nechtěla, aby s ním udržovala vztah. „Oksana tam žila jako pokusný králík. Byla jeho otrokyní,“ uvedla Galina. Jeden nejmenovaný příbuzný Mironovové uvedl, že se Oksana Ljutije bála.

„Mnohokrát ho chtěla opustit, ale on ji zadržel. Chtěl ze svého syna vychovat člověka, který se živí jen sluncem,“ uvedl. „Přinutil ji, aby nekrmila své dítě. Oksana se tajně snažila miminko kojit, ale Maxima se velmi bála,“ řekla sestřenice Mironovové Olesja Nikolajevovová.

Mironovová chlapce porodila doma, protože ji Ljutil měl zakázat jít do porodnice. Když se chlapcův stav začal kvůli podvyživení zhoršovat, vzali jej do nemocnice, ovšem dítě při cestě zemřelo

Video  Obžalovaný muž v doprovodu justiční stráže  - Blesk
Video se připravuje ...

diskutujici ( 16. dubna 2024 10:12 )

Chjo, na začátku ho chtěl krmit slunečním světlem, v článku už zase měsíčním světlem, pak zase krmit ho čistě sluncem. Možná proto i pošel, že se nemohl rozhodnout 😨

DanY67 ( 15. dubna 2024 20:31 )

👍👍👍👍

y1xcvbnm ( 15. dubna 2024 19:27 )

já myslela že na fotce je Tuna

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání