V rámci placené spolupráce, jak jinak, se Agáta Hanychová rozhodla pro zkrášlující zákrok - úpravu povadlých očních víček, co mají po operaci vizuálně ubrat dotyčným ženám desítky let. Během živého vysílání pak svým „holčičkám“ oznámila, že jí brali krev, aby zjistili potřebné hodnoty před operací. Ty však nevyšly nijak ideálně... „Bohužel mám vysoké CRP,“ hlásila zklamaně.

Když už jsem na klinice, tak jsem je aspoň ukecala, ať mi píchnou pusu. Koukejte, to není filtr, ale moje velká pusa,“ culila se na sociální síti trojnásobná maminka s třemi různými tatínky svých ratolestí. Vždycky měla rty poměrně úzké a nevýrazné, a tak je na fotkách alespoň neustále špulila ve stylu „duck face“, pro což si od mnohých svých odpůrců vysloužila nejednu nelichotivou přezdívku.

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním Blesk TV

To se ale teď změnilo, Agátin horní ret je nyní viditelně větší, byť s jasně viditelnými modřinkami - nechala si do něj totiž vpravit 0,4 ml roztoku. To není nijak moc, do takové Lely Ceterové (34) má dcera herečky Veroniky Žilkové (62) ještě pořád daleko. S estetickou medicínou však nekončí. „Doufám, že se uzdravím, budu moct jít na víčka a nebudu vypadat jako pulec,“ přála by si totiž.

Fotogalerie
70 fotografií