Podnikatel Jaromír Soukup, tvář televize Barrandov a bývalý partner influencerky Agáty Hanychové, otevřel kapitolu nového vztahu. V rozhovoru pro svůj týdeník Sedmička Soukup přiznal, že po rozchodu s Hanychovou jeho srdce opět zaplnila láska. „Samozřejmě že nejsem sám,“ sdílel Soukup, avšak detaily o nové partnerce zůstávají opředeny tajemstvím.

Rozhodnutí udržet identitu své partnerky v tajnosti Soukup zdůvodňuje ochranou před bulvárními médii. „Každý můj doprovod by byl okamžitě pod palbou,“ vysvětluje mediální podnikatel, který se snaží svou novou lásku ochránit před negativním tlakem veřejnosti a médií. Zdá se, že se poučil z minulých zkušeností a nyní dává přednost soukromí před veřejnou pozorností.

V rozhovoru Soukup rovněž reflektoval svůj vztah k ženám obecně, nemůže prý zůstat sám! „Ženy v mém životě vždy hrály svoji roli. Obdivuji je a nemohu si bez nich život představit,“ prohlásil s otevřeností.

Zatímco Soukupův vztah s Hanychovou ulpíval ve světle bulvárních médií, jeho nová kapitola lásky se odehrává za zavřenými dveřmi. Tato změna taktiky naznačuje možný posun v Soukupově přístupu k osobnímu životu, kdy se snaží najít rovnováhu mezi veřejným obrazem a soukromým štěstím.

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním Blesk TV

Fotogalerie
48 fotografií