Horkokrevná Barbora, jež pro změnu bojovala v drsné soutěži Survivor, už jednou záletné krasavici bokovku odpustila.  Láska prý byla silnější a vše vypadalo zalité sluncem. Ovšem jednou zlomené srdce už nešlo napravit a neshody byly na denním pořádku. Ovšem na veřejnost začínají prosakovat informace, že jen hádky nebyly důvodem definitivního rozchodu.

Dlouhonohá krasavice Veronica měla své partnerce znovu nasadit parohy. Ovšem ne se ženou, jako tomu bylo v minulosti, ale s mužem. Účastnice letošní soutěže krásy si měla prý vychutnat vášnivé chvilky s Adamem Sedrem (29), jehož zná především ženské osazenstvo ze show Love Island. Právě jeho bývalá láska z ostrova nepřímo vypustila tuto informaci. „Mám pouze dvě zásady. 1. Nelži. 2. Nespi s mým přítelem/ expřítelem za předpokladu, že jsi má kamarádka, známá. Nemyslím si, že jsem tak náročná, nebo ano?" rozohnila se Venis Dao na sociálních sítích.

Video
Video se připravuje ...

Krásná modelka Veronica Biasiol přiznala vzácnou nemoc! 4 roky tajila vitiligo Markéta Reinischová

Účastnice reality show si na adresu svého ex a Biasiol nebrala servítky. „Jsem absolutně fascinována, jak se lidé, kteří při sobě stáli v důležité životní chvíli, dokážou během minuty otočit zády. A to jen kvůli 5 minutám zábavy, déle to určitě netrvalo," upozornila Venis rýpancem, že Adam rozhodně není v postelových hrátkách žádný hřebec. Oba aktéři milostného vzplanutí se možná řídí heslem zapírat, zapírat, zapírat, takže jen čas ukáže, kdo měl pravdu.

Fotogalerie
32 fotografií