Mezi Adrianou a Adamem sice na Love Islandu jiskra nepřeskočila, přátelství si ale vybudovali solidní a vydrželo jim i po návratu do „reality“. Adamova partnerka Venis Dao (27) byla ostatně ve vile Adrianinou nejlepší kamarádkou... 

Nadšenci do sportu a cvičení teď odhodili svršky a na instagramu bok po boku ukázali své vymakané postavy. „Step by step, day by day,“ neboli „Krok za krokem, den za dnem,“ okomentovala společné fotky hlavní „záporačka“ loňské řady Adriana.

„Vám by to spolu slušelo,“ vzkazovali jim hned mnozí fanoušci, zatímco si jiní do mladé studentky neváhali rýpnout – v pořadu totiž vystřídala hned dva partnery, což někteří nedokázali překousnout, a tak je zajímalo, zda si náhodou nebrousí zuby i na třetího. 

„Venis je s tím ok?“ „Doufám, že Veniska nežárlí,“ strachovali se dokonce někteří o Adrianinu dobrou kamarádku. Adam a Adriana spolu totiž v poslední době sportují pravidelně. 

Vztahové veletoče účastníků populární reality show ovšem jiné nechávaly chladnými a místo toho je spíš zajímalo, zda své vymakané fyzičky nechtějí otestovat v trochu jiném pořadu. „Za mě je to fotka z právě natáčeného Survivor 2024, kde oba účinkují,“ zapřemítal jistý člověk a několik lidí mu dalo lajk.

Video
Video se připravuje ...

Účastníky Love Islandu čeká největší zvrat! Odolá Claude pokušení? 

Fotogalerie
58 fotografií