Bývalá srdíčka, ta která se nedostala k branám finále či byla vyhozena záhy po svém příchodu na Kanárské ostrovy si připila na setkání a našla dopis od moderátorky Zorky Hejdové. Psala v něm, že sice se jim na Love Islandu najít lásku nepodařilo, ale možná by se to mohlo vyvést na speed day. Na randíčka poslala Lukáše, Martina, Bruna, Terezu, Petru a Darinu. Ostatní dostali za úkol hodnotit, zda by měl některý z párů potenciál či nikoli.

Bruno měl 25 až 30 vztahů, Lukáš jen jeden delší

Bruno si popovídal s Darinou. Zalichotil jí, že zapadá do toho, jak by mělo vypadat jeho vysněné děvče, ona to neopětovala. Porota se přiklonila k tomu, že jim láska nerozkvete. Lukáš si na pomyslné randíčko vyšel s Terezou, která se do vily na Love Islandu vůbec nedostala. Strávila pouze tři dny na Casa Amor a vypadla. Přiznal, že měl tak tři čtyři vztahy, jeden z nich byl delší, ale jinak to byly románky.

Tereza připustila, že by její typ byl, ale je na ni moc tichý, „takovej introvert“. Lukášovi se Tereza líbí. „Jsi pěkná vysoká blondýna, takže tam asi není o čem přemýšlet,“ konstatoval. Shodli se na tom, že by spolu šli na další rande. Porota se jednomyslně shodla, že ani oni dva spolu nebudou.

Tereza nechce žádné tintítko

Petra rovnou řekla Martinovi, že úplně její typ není. Ona se mu sice líbí, ale nemyslí si, že by mezi sebou měli jiskru, která je potřeba. „Vizuálně jsi nádherná ženská.“ Na dotaz na sex na jednu noc Petra odpověděla, že to neodsuzuje, ale není to u ní na denním pořádku. Jemu to přijde nechutné a neosobní. Petra mu zasadila dýku do zad, když prohlásila, že on by to rozhodně nebyl.

Bruno si poseděl ještě s Terkou, která mu rovnou řekla, že je na ni moc malý a mohl by být tak akorát její kamarád. „Nemůžu mít vedle sebe nějaké tintítko,“ prohlásila.

Porota řekla dvakrát ANO

Darina si poklábosila také s Lukášem. Ten je jí prý sympatický, ale není to přímo její typ. V podstatě to samé jí řekl i on. Poté jej vystřídal Martin, ti se v Love Islandu vůbec nepotkali. Darina si s Martinem sedli do noty. Jeden druhému se líbí a jako z páru jde z nich pozitivní energie. Připili si na další setkání a i porota řekla své první ANO, tedy že mají šanci být spolu.

Dále vedle Martina usedla Tereza. Blondýnka byla ráda, že dostali prostor se seznámit. Třeba neviděla naživo ani Sandra, ani Luka. Dohodli se na tom, že by mohli jít na randíčko i mimo kamery. Takže porota vynesla druhé ANO.

Petra nikdy nerandila s černochem

Petra Lukášovi řekla, že by si ho třeba ve vile vybrala, ale už tam nebyl. Dohodli se, že někam spolu vyrazí. Petra je, jak se ukázalo, také typ Bruna, jak vzhledově, tak tím, že je strašně fajn. Jenže ona jeho nadšení neopětovala. „Přineste mi kapesníčky,“ zažertoval Bruno. Jak Petra dodala, nikdy s černochem nerandila.

A kterému s konverzujících a popíjejících exsrdíček se kdo nejvíc líbil? Lukášovi do oka padla Petra, podle něj by to mohlo klapnout, Martinovi zase Darina a i ona si rande s ním pochválila. Vyjde jim to?