Modelka se podle deníku The Sun při nedávném útoku obávala o holý život. Přepadení organizované zločinecké skupiny totiž bylo skutečně děsivé. „Arabella slyšela, jak se dveře jejího auta odemykají, než ji vytáhli ven. Byla naprosto vyděšená – ale křičela a bránila se. Neměla ponětí, co ti muži chtějí, a bála se nejhoršího. V autě vzali, co se dalo,“ prozradil médiím blízký zdroj slavné krásky. 

Přepadli je při návratu

Podle všeho se vše stalo ve chvíli, kdy se Arabella vracela ze svého druhého domova na Ibize do Velké Británie. „Arabella se každou zimu vrací do Spojeného království ze svého domova na Ibize, a protože má svého psa Astra, jezdí zpátky svým autem. Na výlet se k ní připojil její otec. Krátce po vyjetí z trajektu do Barcelony měla problémy s autem -  se dvěma zadními koly.“

„Její otec si uvědomil, že obě pneumatiky jsou prořezané. S jedinou rezervou se rozhodli, že Arabella zůstane u auta, protože bylo plné kufrů a její táta si měl sehnat Uber, aby jel pro pomoc,“ vyprávěl zdroj deníku The Sun a zároveň jeden z Arabelliných blízkých kamarádů o hororovém zážitku.

Prohnaná technika loupeže

„Když opustil vozidlo, zamkla se uvnitř a čekala. Ale jakmile muži viděli, že je sama, běželi k vozidlu a napadli ji,“ řekl zdroj z modelčina okolí s tím, že zlodějský gang prý při loupeži použil moderní high-tech zařízení, jehož prostřednictvím je možné odemknout auta na dálku. Tato metoda je v poslední době čím dál častější a ohrožuje především luxusní vozidla, a to nejen ve Velké Británii, ale také ve Španělsku. Právě tam jsou totiž nejčastějším cílem vychytralých lupičů auta s britskou poznávací značkou, jak televizní hvězdě řekla španělská policie.

Video
Video se připravuje ...

Petr Havránek ze Survivora s přítelkyní: Pravda o našem rozchodu! David Turek

Přišla o luxusní kabelku i doklady

Podle svědka zločinecký gang rozhodně neodešel s prázdnou. Z místa si lupiči měli odnést luxusní kabelku a důležité doklady hvězdy slavné reality show. Jediné, co jí zůstalo, byl telefon, o který zloděje prosila. A protože údajně křičela a dělala velký rámus, vyšlo jí to. Dvojice z místa přepadení utekla a ona se mohla zamknout znovu ve svém vozidle a přivolat otce, který na místo dorazil už s policií. Zločincům jde podle strážců zákona především o britské pasy, které pro ně mají obrovskou hodnotu. Pneumatiky jí podle policie zloději prořezali už na trajektu, aby mohli vozidlo následně přepadnout, což mělo být součástí plánu krádeže.

Vyděšená modelka se z šoku stále vzpamatovává. Podporou jsou jí nejen přátelé, ale i její přítel - známý portugalský obránce Ruben. Jejich vztah byl odhalen médii teprve začátkem listopadu.

Fotogalerie
27 fotografií