Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Záhadná smrt brazilské influencerky: Přítel ji našel mrtvou v posteli!

Autor: pma - 
30. března 2024
21:20

Rhayara Moraisová má na sociálních sítích statisíce fanoušků. V týdnu ale všechny z nich zděsila zpráva o jejím náhlém úmrtí. Když se kulturistka a influencerka několik dní neozývala svému příteli, vydal se ji zkontrolovat do domu ve městě Brasília. Tam sportovkyně ležela ve své posteli, bohužel již bez známek života. 

Sportovkyně Rhayara Moraisová (†34) se na sociální síti Instagram těšila téměř 150 tisícům fanouškům, na TikToku ji sledovalo půl milionu lidí. Žádného dalšího cvičebního videa či tipu na správné provedení cviků se však už fanoušci od slavné Brazilky nedočkají. 

Když se Rhayara několik dní neozvala svému příteli Raquelu Santosovi, pojal muž podezření, že je něco špatně. Vydal se proto do ženina bytu ve čtvrti Aguas Claras v brazilském hlavním městě. Uvnitř sice svou milovanou Rhayaru našel, ale již bez známek života. 

Co bylo příčinou náhlého úmrtí musí objasnit až nařízená soudní pitva. Policie, která se celým případem zaobírá, uvedla, že se na ženině smrti nepodílela žádná další osoba. 

Rhayaino okolí je z jejího náhlého skonu v šoku. „Nemůžu tomu uvěřit. Často jsem ji potkávala ve výtahu, byla vždy velmi laskavá a milá,“ nechala se slyšet jedna ze sousedek. 

Svou bolest nedokázal skrývat kulturistčin přítel, který její mrtvolu v bytě objevil. „Děkuji Bohu, že jsem měl tu čest a potěšení nazývat tě svou přítelkyní. Hrozně to bolí, ale teď jsi v nebi. Věř mi, že jsem tě vroucně miloval,“ vzkázal Rhayaně do nebe partner Raquel.

Brazilka za sebou měla úspěšnou kariéru. Během studií tělesné výchovy a práv se věnovala fotbalu, od kterého později upustila a zaměřila se na posilování. V kulturistice se Rhayaně dařilo natolik, že se v powerliftingu (silový trojboj, pozn. redakce) několikrát stala šampionkou. Své poznatky se díky svým zkušenostem rozhodla před časem předávat klientům jako trenérka a vybudovala si úspěšné profily na sociálních sítích. 

krasomila ( 31. března 2024 17:43 )

Ono to přehnaný cvičení asi taky nebude nic zdravého. Furt čtu, jak někde našli mrtvého nějakého kulturistu, asi nikde není taková úmtnost jako mezi svalovcema...hádala bych nějaké zlepšováky v kombinaci s tím, že srdce těžko zvládá velké tělo a i velký příjem bílkovin ničí játra a ledviny. Prostě mít moc svalů je asi tak zdravé jako být obézní. Dokonce i ta zátěž na klouby bude asi dost podobná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání