Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak zatočit s „tvarohem“? Lékař mužům poradil, jak se vypořádat se smegmatem a předejít obřízce

Autor: btk - 
15. března 2024
20:52

Dbáte i vy o své intimní partie? Praktický lékař z Británie burcuje muže, aby více pečovali o své genitálie. Na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Doctor Sooj. V jednom ze svých videí vysvětluje, jaké nedozírné důsledky může způsobit špína a smegma (tzv. tvaroh) za předkožkou. Bez důkladné a pravidelné hygieny může muž dostat smrdutý zánět. A když ani poté nepomůže mastička, přijde řada na obřízku.

Pro většinu je intimní hygiena důležitou součástí života, zdraví, ale také jistou vizitkou v případě sexuálního aktu. Jak s tvarohem rychle zatočit poradil praktický lékař z Velké Británie. Jak komentuje portál What's The Jam, na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Doctor Sooj.

„V posledních týdnech mi do ordinace přišlo několik pánů. Všichni odcházeli se zjištěním, že mají zánět předkožky.“ uvedl jednatřicetiletý doktor. V jednom ze svých videií diváky varuje před následky špatné hygieny a radí, jak správně při čištění postupovat.

Důležité je zabránit hromadění tvarohu

Krvácení předkožky či nepříjemný odér. V jiném případě bolest při močení, ale i hustý výtok. To mohou být příznaky zánětu žaludu. Takzvaná balanitida postihuje právě nedostatečně čisté genitálie. „Vím, jak zánětu zabránit. Hlavně se ujistěte, že si svůj penis čistíte jemným, neparfemovaným mýdlem nebo změkčovadlem. A to platí pro lidi s předkožkou i bez ní. Musíte zabránit hromadění smegmatu. Teplá voda pomůže taky,“ doporučuje lékař.

Beznadějné čeká obřízka?!

Podle Doctora Sooje může parfémované mýdlo rozdráždit pokožku. V případě, že muž zaznamená jeden ze zmíněných příznaků, měl by okamžitě navštívit svého praktika. Člověk se podle Sooje nemusí stydět, se zánětem žaludu muži chodí do ordinace poměrně často. Léčba probíhá za pomocí specializovaných krémů, v horších případech ale i k doporučení obřízky.

Mezi fanoušky se v komentářích pod videem strhla lavina dalších doporučení, ale i bouřlivého úkosu směrem k posměškům. Tak či onak, video na TikToku nasbíralo již téměř čtvrt milionů zhlédnutí.  

Video  Už budu! Penis rozříznutý jako špekáček? Marie promluvila o modifikacích genitálií  - pdc, ub, Chebotareva, Marek
Video se připravuje ...

 

Uživatel_5681197 ( 17. března 2024 13:17 )

Muž který se myje, prostě smegma mít nemůže🙄 Co to v té Anglii žije za🐷🤮

Antifiala ( 16. března 2024 18:32 )

Denně používat Pekarovou.

Gemino Gemello ( 16. března 2024 17:54 )

Jste nechutní, Blesku. I o tom se dá psát slušně a ne tak, že když si omylem článek otevřu, neb jsem se domníval, že jde o problém se světlou pomerančovou pokožkou na břiše, tak po přečtení prvního řádku málem hodím tyčku🤮

Respiratteur Kugelig ( 16. března 2024 14:49 )

Když ho postižený muž nerozvážně zasune do nějaké, která má v pochvě kvasinkovou infekci a nemá následně možnost si ho pár hodin opláchnout, tak má o „zábavu“ postaráno. Může se pak mýt 10 x denně a je mu to plat prtný.

Kokoška Tobolka ( 16. března 2024 10:45 )

Fuj to je nadpis a foto teda chtěla jsem si dat tvaroh na palačinky

Zobrazit celou diskusi