Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kráska se už několik let neholí: Muži po ní šílí!

Autor: rc - 
2. března 2024
20:24

Zažitými společenskými standardy se odmítá řídit Aria Locaová z Mexika. Čtyřiatřicetiletou influencerku nadchla éra hippies a tak si osvojila životní styl „květinových dětí“. Přestala si holit nohy i podpaží a neoholené tělo se nebojí vystavit na odiv. Muži jsou prý z huňatého podpaží a nohou naprosto paf.

Když bylo Arie jednadvacet let, rozhodla se vykašlat na zažitá společenská pravidla a přestala si holit nohy. Dnes čtyřiatřicetiletá influencerka uvedla, že k takovému rozhodnutí ji inspirovala zpěvačka Patti Smithová, která na obalu svého alba Easter sebevědomě ukázala zarostlé podpaží. Od té chvíle se už Aria nedotkla žádné žiletky a nechala si narůst chloupky po celém těle.

Díky tomu je prý neustále středem pozornosti. Lidé na ni civí na ulicích a pozornosti se jí dostává na sociální síti. Na TikToku si založila profil, kde ukazuje své chlupaté nohy a podpaží. Na jednom z videí dokonce bere kartáč a chloupky v podpaží si češe. Jak dále uvedla, na sociálních sítích jí píše nespočet mužů, kteří po ní touží. 

„Viděla jsem jiné ženy ukazovat svá chlupatá těla a přišlo mi to tak rebelující a úžasné,“ uvedla Aria pro britský deník Daily Star. „Mnoho z nás si neuvědomuje, že nám od narození vymývají mozek, abychom zapadli do společenských norem. Byla jsem ve vztazích s lidmi, kterým se to nelíbilo. Proto jsem se holila, abych je potěšila. Už by to ale nikdy neudělala,“ dodala.

Video  Aria Locaová si už několik let neholila nohy a podpaží.  - TikTok/vivalahippieloca
Video se připravuje ...

Uživatel_5681197 ( 4. března 2024 13:06 )

No to je hnus🤢

Ana Bondi ( 3. března 2024 10:19 )

Je to jeji vec.mi osobne to prijde nechutne,ale pokud je takto spokojena, tak proc ne.
nicmene nechapu,proc ma potrebu to ukazovat celemu svetu. tedy chapu,chce si tim vydelat,ale to uz pak mam znacne pochybnosti,ze je chlupata jen kvuli svemu dobremu pocitu,jak tvrdi..

Zobrazit celou diskusi