Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nová Putinova milenka? Internetová cenzorka Jekatěrina (39) je čerstvě na seznamu sankcí EU

Autor: mav - 
20. února 2024
05:00

Podle spekulací na sociálních sítích a v různých médiích má ruský prezident Vladimir Putin zase jinou milenku. Zmiňuje se Jekatěrina Mizulinová (39), dcera senátorky, internetová cenzorka a bojovnice proti LGBT lidem.

„Napřed vyčistíme Ukrajinu od fašistů a banderovců, pak se pustíme do Googlu a Wikipedie,“ hlásala loni v létě šéfka neziskové organizace Liga bezpečného internetu, jež se tu a tam objeví v oficiálních médiích či jezdí na velké školní debaty různě po Rusku. Ostře se také vymezuje proti lidem netradiční orientace, od kterých je prý také potřeba Rusko vyčistit.

Za takové výroky si vysloužila sankce Evropské unie. „Nově se na seznamu nachází také ruská polovládní organizace Liga bezpečného internetu, jež je nápomocna ruské vládě při prosazování cenzurních opatření, a její předsedkyně Jekatěrina Mizulinová, odpovědná za závažné a systematické porušování svobody přesvědčení a projevu,“ ohlásila 29. ledna Rada Evropské unie. Byl jí tedy zmrazen majetek a nesmí do EU cestovat.

Jaká matka, taká Katka

Podobně ostrá je její matka Jelena Mizulinová, předsedkyně výboru pro rodinu, ženy a děti v horní komoře ruského parlamentu (Radě federace).

Mizulinová se obdivem k Putinovi netají. Začátek letošního roku připomněla na sociální síti Telegram svou selfie s prezidentovým projevem na obrazovce v pozadí.

Putin byl ženat s Ljudmilou (66, roz. Škřebněvová, nyní Očeretná) v letech 1983-2014. Mají dvě dcery. Dlouho se spekuluje, že jeho partnerkou je, nebo byla gymnastka Alina Kabajevová (40), žijící ve Švýcarsku - a že s ní má další děti.

Video  Děti diktátorů: Nadané Putinovy dcery a jedna nemanželská hvězda Instagramu  - Videohub
Video se připravuje ...

Michal Kamenik ( 20. února 2024 20:00 )

..., tak je dobře, že se lidem otevřeli oči. Zářným příkladem jsou zdejší komentáře. Ještě před rokem by zde psali zarputilý rusobijci. Bohužel v takovéto hnilobě lží, pomluv a nenávisti žijeme. Zase jsme na špatný straně barikády....

Uživatel_5347357 ( 20. února 2024 18:31 )

Tato zpráva je tak hodnověrná, jako že naše Černochová pxhá s americkým ministrem obrany Austinem. A jak to měl ten náš nevěrníček Havel, tam je seznam milenek hodně dlouhý!!!!!

Th0r_z_h0r ( 20. února 2024 12:22 )

Vyborne 😉 Lepsi nez Richterova, Cernochova, Lejnova,... Musej bejt vzteky bez sebe. To je realita.

lucie13 ( 20. února 2024 09:34 )

Vždyť je dávno pod drnem tohle je již 5. klon
Ironie off.
Všichni mocní mají nejlepší lékaře a je o ně postaráno.

lucie13 ( 20. února 2024 09:32 )

Pěkná baba, hezčí než ta gymnastka.
Ale nefér vûči ní, že je na internetu jako domnělá milenka, buď je a nebo není, tímhle ji mohou mimo Rusko i poškodit.

Zobrazit celou diskusi