Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hotelová manažerka varuje hosty: Bacha na štěnice, nemytá prostěradla a kyblíky s ledem!

19. února 2024
05:00

Influencerka Melissa Hanksová v minulosti pracovala jako hotelová manažerka. Rodačka z amerického Texasu za svou kariéru zažila leccos a nyní se rozhodla o svých zkušenostech podělit se svými fanoušky na sociální síti. Ve videích varuje, na co by si turisté na dovolených měli dát bacha! Hosté by měli zkontrolovat matrace před štěnicemi, chodit na snídani mezi prvními a držet se dál od kyblíku s ledem!

Melissa má s hotely bohaté zkušenosti nejen jako host, ale i jako zaměstnanec. Rodačka z texaského San Antonia zastávala v hotelu pozici manažerky. V současnosti je Melissa úspěšnou influencerkou, kterou na sociální síti TikTok sleduje téměř 77 tisíc fanoušků. Právě s nimi se rozhodla podělit o své cenné zkušenosti coby hotelová manažerka a varovat je, na co by si měli dávat pozor.

Každý z hostů by měl prý zkontrolovat klimatizaci, zdali jsou čisté filtry. Následně by se měl přesunout k posteli a prohlédnout, jestli se pod matracemi neskrývají štěnice! „Nepokládejte nic na postel, dokud to nezkontrolujete,“ varuje Melissa s tím, že si jinak štěnice mohou dovézt domů, což by nebyl zrovna šťastný závěr dovolené. „Můžete obrátit matraci a zkontrolovat opačnou stranu,“ radí Melissa, podle níž by se hosté měli vyhnout i hornímu prostěradlu, které se prý tak často nepere. 

Pokud jsou v koupelně k dispozici papírové kalíšky zabalené v plastovém obalu, měli by hosté při mytí zubů použít právě ty, jelikož ani sklenice se tak často nemyjí. Vyhnout by se hosté měli i kyblíku s ledem. Jak Melissa poznamenala, „lidé je často používají na věci, na které nechcete ani pomyslet.“ Navíc se podělila o vlastní zkušenost, kdy musela kyblík čistit od zvratků.

Na snídani je prý lepší si přivstat. Nejlépe je na snídani chodit nejdéle třicet po otevření bufetu, aby bylo jídlo stále čerstvé. Pokud prý mají smažená vajíčka tmavší barvu, znamená to, že už tam nějakou dobu leží.

Video  Influencerka Kerstin Tristanová za tetování utratila své úspory.  - instagram/tattoo_butterfly_flower
Video se připravuje ...

dana lattova ( 19. února 2024 19:55 )

Ano přesně to mě zaujalo, co je to za debili kteří se neumí vyjadřovat a píšou články. 🫣👎

Celebrity-chachacha ( 19. února 2024 14:40 )

Máme doma 40 let nemytá prostěradla.

Protože je pereme !

Co za ho..do psalo ten titulek ?

Zobrazit celou diskusi